• Maleisië

Kuching

Kuching - Algemene Informatie

Oost Maleisië bestaat uit de twee staten Sarawak en Sabah. Sarawak, het “land van de neushoornvogels” is de grootste van de Maleisische staten. De hoofdstad van Sarawak is Kuching, wat letterlijk “kat” betekent. In Kuching vindt u het Sarawak Museum, wat beschikt over een van de mooiste etnologische verzamelingen van Zuidoost-Azië. Daarnaast zijn er ook afdelingen over de natuur en het koloniale verleden van Borneo.
De Tua Pek Kong tempel dateert uit 1867 en is gevestigd op een heuvel bij de rivier. Het opzichtige bouwwerk heeft felrode muren een blauw dat, dat rijk is versierd met mythologische figuren.

Het Grand Margharita is Sawarak's eerste internationale hotel.
Uitkijkend op de Sawarak rivier en pittoreske dorpjes in de omgeving.
Door de uitstekende ligging heeft u alle bezienswaardigheden onder handbereik.
Dit hotel beschikt over kamers voor mindervaliden.
Een derde bed of kinderbedje kan ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Gelegen pal in het stadscentrum is de Limetree hotel met 50 modern ingerichte kamers. Het heeft een restaurant en een dakterras lounge in de open lucht. Op loopafstand van de boulevard en eetgelegenheden. Het beschikt ook over een lift en koffiebar. Gratis wifi in het hele hotel. De ruime kamers zij ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Centraal gelegen modern hotel aan de waterkant. De faciliteiten die aanwezig zijn: 24-uur roomservice, gratis wi-fi in alle kamers, faciliteiten voor mindervaliden en parkeerplaatsen.
De moderne ambiance van het Riverside Majestic Hotel ziet u terug in de inrichting van de kamers met een plasma tv ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Het Waterfront Lodge Kuching is een boutique hotel in Chinese stijl, gelegen vlak bij de belangrijkste bazaar van Kuching op loopafstand van winkels en restaurants.
De kamers van het Kuching Waterfront hotel hebben airconditioning en een eigen badkamer. Elke kamer is uitgerust met een televisie en ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat