• Becaks Yogya
  • angklung
  • Borobudur
  • Baturraden
  • Bromo
  • Java sawa

Mirama - Surabaya -

Mirama/Mercure Surabaya - Surabaya

Hotel Mirama, nu onderdeel van de Mercure groep, ligt in het centrum van Surabaya naast het consulaat en regeringsgebouwen, vlakbij het Tugu Pahlawa (heldenmonument ter nagedachtenis van de strijd om Surabaya), het Mpu Tantular Museum (voorheen Stedelijk Historisch Museum Surabaya, nu Nationaal Museum van Oost-Java) en de dierentuin.
Het hotel heeft vele voorzieningen om van uw verblijf in Surabaya een succes te maken.
Het hotel heeft ook een rolstoelvriendelijke kamer.

Alle kamers beschikken over airconditioning, badkamer met douche, bad, bidet, toilet en haardroger, radio, tv, telefoon, bureau, waterkoker, minibar, kluisje en gratis internet.

Aantal kamers: 126

Faciliteiten:
Twee restaurants (Chinees en Indonesisch/internationaal), coffee lounge, pool bar, zwembad, fitness ruimte, buikdans-en yoga les, aerobics, Spa, massage, jacuzzi, golfterrein, business center, kidsclub (oppas op aanvraag), kapper, gift-en krantenshop, bloemenwinkel, delicatessenwinkel, wasservice en roomservice.

Prijsoverzicht

Mirama - Surabaya

Superior kamer

Superior kamer met extra bed

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Mirama/Mercure Surabaya - Surabaya

Hotel Mirama, nu onderdeel van de Mercure groep, ligt in het centrum van Surabaya naast het consulaat en regeringsgebouwen, vlakbij het Tugu Pahlawa (...

Surabaya

Surabaya is vernoemd naar een haai, Sura, en een krokodil, Baya, die in de rivier Kalimas (de Gouden Rivier) zouden hebben gevochten. Beide overleefde...

Surabaya - De Algemeene
SurabayaSurabaya is vernoemd naar een haai, Sura, en een krokodil, Baya, die in de rivier Kalimas (de Gouden Rivier) zouden hebben gevochten. Beide overleefden het gevecht niet, en de plek waar zij stierven is het centrum van Surabaya.
De haven is de op 1 ... Meer info
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat