• Bali mountainbike
  • Bali Lovina dolphins
  • Bali Bangli
  • Bali Sanur sunset
  • Bali sawa
  • Bali Batur
  • Bali dans
  • Bali surf
  • Bali sunset
  • Bali Processie

Hotel Tugu Bali - Canggu -

Hotel Tugu Bali - Canggu

Is het een museum of is het een luxe 5* boutique hotel?

Beide zijn waar. Bij binnenkomst waan je je direct in een museum en van daar af straalt de klasse je al tegemoet. Tugu Bali is een belevenis in nostalgie, luxe en verwennerij.

Het resort ligt direct aan het strand van Batu Bolong. Het telt slechts een 30 prachtige sfeervol ingerichte kamers.

Er zijn 6 eetgelegenheden, met westers, Indonesisch, Chinees en Japanse cuisine.

Verder beschikt het hotel over een museumkamer, bibliotheek, barretjes, zwembad, groot buitenterras met uitzicht over de surfers, spa en een zeer zorgzame staf.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd en wekelijks zijn er muziek- en dansvoorstellingen.

Niet voor niets noemt Tugu Bali zich "the Art, Soul and Romance of Indonesia".

Puri Le Mayeur

De meest luxe kamer is de Puri Le Mayeur, genoemd naar de Belgische artiest Adrien-Jean le Mayeur de Merprès, die op latere leeftijd trouwde met de Balinese Ni Polok.

Deze residentie heeft een privé plunge pool, een riant en romantisch terras, een bizar handgemaakt ligbad en een veranda met uitzicht over de oceaan.

Walter Spies pavillion

Het unieke Walter Spies pavillion is ook geheel ingericht in Javaanse art deco stijl uit het begin van de twintigste eeuw. Je moet het echt gezien hebben om te geloven dat huiskamer, slaapkamer, badkamer en het terras in de weelderige tuin alle zo bijzonder zijn en verrasend goed bij elkaar passen. Het paviljoen heeft ook een privé plunge pool.

Rejang suites

De alleenstaande Rejang suites bevinden zich op een verdieping met rondom uitzicht op tuin, rijstvelden en de oceaan. Ook deze suites zijn weer zeer bijzonder en ruim ingericht met een intieme privé spa.

Dedari suites

De Dedari suites bevinden zich op de begane grond en beschikken over een eigen tropische tuin met een plunge pool, vanwaar je lekker kunt wegdromen met het geluid van de golven op de achtergrond. Ook hier is de badkamer weer voorzien van een verzonken bad en een aparte douche.

Kampong suites

De Kampong suites beschikken over twee slaapkamers en zijn ook gevestigd op de verdieping. De art-deco stijl is ook hier doorgevoerd en de prachtige houten antieke vloer geeft de suites extra charme. Een privé spa, verzonken bad en aparte douche maken het geheel compleet voor een luxe droomvakantie voor het gezin.

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies & Ontbijt.You will stay here based on Logies & Ontbijt.

Hotel Tugu Bali - Canggu

Is het een museum of is het een luxe 5* boutique hotel? Beide zijn waar. Bij binnenkomst waan je je direct in een museum en van daar af straalt de ...

Canggu

Het uitgestrekte Canggu ligt deels in de rijstvelden, maar loopt door tot aan het strand van Batu Bolong en Echo beach. De stilte rondom de villa's...

Bali surf
CangguHet uitgestrekte Canggu ligt deels in de rijstvelden, maar loopt door tot aan het strand van Batu Bolong en Echo beach.

De stilte rondom de villa's in de rijstvelden staan in schril contrast met het door surfers druk bezochte Echo Beach met vele t... Meer infoMore infoInformations supplémentaires