• Bali mountainbike
  • Bali Lovina dolphins
  • Bali Bangli
  • Bali Sanur sunset
  • Bali sawa
  • Bali Batur
  • Bali dans
  • Bali surf
  • Bali sunset
  • Bali Processie

Canggu

Canggu

Het uitgestrekte Canggu ligt deels in de rijstvelden, maar loopt door tot aan het strand van Batu Bolong en Echo beach.

De stilte rondom de villa's in de rijstvelden staan in schril contrast met het door surfers druk bezochte Echo Beach met vele trendy cafés en restaurant. Pantai Batu Bolong wordt overdag ook veel door surfers bezocht, maar de avonden zijn hier toch weer een stuk rustiger. Aan Pantai Batu Bolong bevindt zich ook het prachtige Javaanse art-deco museum hotel Tugu Bali.

Favoriete restaurant

In Canggu heb je ontzettend veel leuke trendy restaurantjes met zogenaamd good food. Een voorbeeld is Milk & Madu in Berawa, leuke plek voor ontbijt, lunch en diner.
Naast restaurantjes waar ze internationaal food reserveren heb je leuke café’s in Canggu waar je een goede kop koffie met zelfgebakken taart en of broodjes kunt nuttigen. Er is uit verschillende soorten koffie te kiezen, Bali, Toraja, Java of Flores koffie. Voor in de koffie kun je kiezen uit sojamelk, havermelk, amandelmelk of kokosmelk. Aan het hippe strand van Batubolong is Betelnut Cafe onze favoriet.

The Haven suites Berawa Bali ligt op 3 minuten loopafstand van het hippe Pantai Berawa strand. In de buurt zijn veel trendy strandtenten en beachclubs. Het resort beschikt over een restaurant, bar, healthclub, zwembad en kinderbad. Alle suites zijn air-conditioned en beschikken over aparte badkuip e ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Het Legong Keraton hotel ligt aan het strand van Berawa, op een klein half uurtje wandelen van Seminyak.
Het kleinschalige hotel (40 kamers) beschikt over een ruim zwembad, spa, bar en restaurant. Twee keer per dag is er een gratis pendeldienst naar het centrum van Seminyak.
Alle kamers beschikke ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Is het een museum of is het een luxe 5* boutique hotel?

Beide zijn waar. Bij binnenkomst waan je je direct in een museum en van daar af straalt de klasse je al tegemoet. Tugu Bali is een belevenis in nostalgie, luxe en verwennerij.

Het resort ligt direct aan het strand van Batu Bolong. Het tel ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Villa Jaanuva is een prachtig vakantieparadijs met 3 slaapkamers in Berawa, Canggu. De villa ligt dicht bij vele trendy restaurants, strandclubs, cafés en winkels en op slechts een klein eindje rijden van andere hotspots van Canggu en de stad Seminyak. Deze villa met privézwembad heeft een tropisch ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Villa Kami is een luxe oord met 4 slaapkamers verscholen in de rijstvelden van Canggu, weg van het lawaai en de drukte en toch op slechts 10-15 minuten rijden van Echo Beach en het bruisende Seminyak. Villa Kami beschikt over een grote privétuin met een zwembad en een tropische open woonruimte waar ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat