• Vietnam

Huong Hai Junk -

Huong Hai Junk

Deze 9 cruiseboten van dezelfde firma zijn een replica van de boten die vroeger voor de keizers van China en Vietnam werden gemaakt. Er zijn deluxe en standaard hutten voor max. 24 personen aan boord. De deluxe hutten zijn groter en hebben a/c. Het zal u tijdens de luxe cruise aan niets ontbreken! Zo worden er 's avonds na een overheerlijk diner Vietnamese dansen uitgevoerd en kunt u overdag kayakken, zwemmen of vissen. U bezoekt tijdens de cruise verschillende grotten en u komt op de mooiste snorkellokaties. Neem ook een heerlijke massage en u voelt zich als herboren!
De prijs is voor min. 2 personen voor de 2-daagse cruise, een extra nacht is ook mogelijk op aanvraag. Tijdens Kerst en Oud en Nieuw geldt er een toeslag.

Prijsoverzicht

Huong Hai Junk

Slaapplaats in hut (niet gegarandeerd privé)

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Huong Hai Junk

Deze 9 cruiseboten van dezelfde firma zijn een replica van de boten die vroeger voor de keizers van China en Vietnam werden gemaakt. Er zijn deluxe en...

Halong Bay - Algemene Informatie

Halong Bay is een adembenemend mooie kustplaats in het noorden van Vietnam. Vlak voor de kust rijzen bijna 2000 kalkstenen eilandjes uit het kraakheld...

Halong BayHalong Bay is een adembenemend mooie kustplaats in het noorden van Vietnam. Vlak voor de kust rijzen bijna 2000 kalkstenen eilandjes uit het kraakheldere water omhoog!

De legende gaat dat de eilanden zijn ontstaan toen buitenlandse troepen Vietnam... Meer info
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat