• Thailand

Laluna Hotel & Resort -

Laluna Hotel & Resort

Het Laluna Hotel and Resort is gunstig gelegen voor alles wat Chiang Rai te bieden heeft. Alle 79 kamers van dit 4-sterren hotel zijn van alle gemakken voorzien. Iedere kamer beschikt onder meer over: airconditioning, badjassen, eigen Filmnet, een bureau, een haardroger en internettoegang. Met niet-roken kamers, 24-uurs room service, winkels, een koffiebar, een bar/café en een wasserij/stomerij biedt dit hotel een aangenaam verblijf voor iedere gast. Voor sport- of recreatievoorzieningen kunt u ook terecht zoals massage, zwembad (binnen en buiten en voor kinderen), een jacuzzi en mooie tuin. Comfort en gemak zijn de kenmerken van het Laluna Hotel and Resort.

Prijsoverzicht

Laluna Hotel & Resort

2-persoonskamer

Superior kamer

1-persoonskamer

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Laluna Hotel & Resort

Het Laluna Hotel and Resort is gunstig gelegen voor alles wat Chiang Rai te bieden heeft. Alle 79 kamers van dit 4-sterren hotel zijn van alle gemakke...

Chiang Rai - Algemene Informatie

Chiang Rai ligt zo’n 800 km ten Noorden van Bangkok en zo’n 180 km ten Noorden van Chiang Mai. Chiang Rai ligt dicht tegen de bergen aan en het is ide...

thailand elephant
Chiang RaiChiang Rai ligt zo’n 800 km ten Noorden van Bangkok en zo’n 180 km ten Noorden van Chiang Mai. Chiang Rai ligt dicht tegen de bergen aan en het is ideaal om vanuit hier het Thaise bergleven te ontdekken.

Chiang Rai was tot het verbod in 1942 een b... Meer info
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat