• Thailand

Bouwsteen 3 Dagen Mae Hong Son Avontuur -

3 dagen Mae Hong Son Avontuur

U maakt een 3-daagse avontuurlijke tour met bezoek aan het hooggelegen Pai, waar u een Karen dorp bezoekt. Vervolgens bekijkt u de Tham Lot grot in Soppong en een Lisu en een Lahu bergdorp. Daarna reist u naar het dorp van de Padong langnekken. De volgende ochtend reist u naar Mae Chaem aan de voet van Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand. We rijden naar de top (2596 meter) en bezoeken hier twee pagodas gebouwd voor de koning en koningin. In de middag is er nog tijd voor de prachtige Vachirathan waterval te bekijken, u kunt hier ook een duik nemen! Vervolgens reist u weer terug naar Chiang Mai.

Extra informatie

Inclusief: Transport, Engelssprekende gids, 2 nachten in een leuk resort, ontbijt en lunch en alle entreegelden. NB.: tijdens deze avontuurlijke tour bezoekt u de fantastische Mae Hong Son provincie die tot de jaren 60 alleen per olifant te bereiken was. Vele kleurrijke bergstammen afkomstig uit Birma leven hier waaronder de Padong Langnekstam. Op de laatste dag via een heel weinig gebruikte route terug naar Chiang Mai. Vervoer per 4 x 4 jeep. Opmerking: Prijs gebaseerd op Seat in Coach bij min. 2 personen, privé tour mogelijk met toeslag. Deze tour start alleen op maandagen en vrijdagen. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.
Exclusief: intercontinentale tickets, reis- en annuleringsverzekeringen, overige maaltijden, entreegelden, fooien, drankjes, uitgaven van persoonlijke aard. Boekingskosten: € 25,00 en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking U reist in een internationaal groepje.

Programma

Dag 1:

We maken een vroege start vanuit Chiang Mai. Eerst zien we een orchideeënkwekerij. Na ongeveer een uur maken we een stop bij een lokale markt. Dan gaan we de bergen in richting Pai, onderweg stoppen we bij een heel mooi Karen bergdorp en bij heetwaterbronnen. Lunch is inclusief. We overnachten in het gezellige plaatsje Pai.

Dag 2:

‘s Ochtends bezoeken we de schitterende Tham Lod grot in Soppong en een Lisu en een Lahu bergdorp. Dan naar Mae Hong Son waar we de prachtige op de top van een berg gelegen Doi Kong Mu bezoeken. Daarna naar het dorp van de Padong langnekken. Lunch is inclusief. We overnachten in Mae Hong Son in een knus resort van rijstopslaghuisjes.

Dag 3:

We gaan verder met de Mae Hong Son route en rijden naar Khun Yuam. Vanuit hier naar Mae Chaem aan de voet van Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand. We rijden naar de top (2596 meter) en bezoeken hier twee pagodas gebouwd voor de koning en koningin. Vanuit hier hebben we een prachtig uitzicht. Ook maken we een wandeling door een mysterieus bos. We eindigen met de prachtige Vachirathan waterval, u kunt hier in maar het zal koud zijn! Lunch is inclusief. Laat in de middag zijn we terug in Chiang Mai.

Uw verblijf

Baan Krating Resort PaiDeze leuke in Thaise bungalowstijl gebouwde en gedecoreerde accommodatie heeft een eigen terras vanwaar u kunt genieten van de fraaie tuin. Zij zijn ... meer info more info Informations supplémentaires
Fern ResortDeze eco-lodge bestaat uit 30 houten bungalows die gebouwd zijn in lokale Shan stijl en gelegen in voormalige rijstvelden. De eenvoudige maar smaakv... meer info more info Informations supplémentaires
thailand doi suthep
Chiang MaiChiang Mai ligt in het Noorden van Thailand zo’n 600 km ten Noordwesten van Bangkok.

Chiang Mai was vroeger de hoofdstad van het koninkrijk Lanna dat van de 13e tot en met de 16e eeuw in Noord-Thailand was gevestigd. De stad staat dan ook vol met... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
thailand langnekken
Mae Hong SonMae Hong Son is omgeven door hoge bergen daardoor ligt de stad wat geïsoleerd van de rest van Thailand. Dit heeft ervoor gezorgd dat de eigen cultuur goed bewaard is gebleven. Het is ook de reden voor het aangename klimaat en de prachtige landschappe... Meer infoMore infoInformations supplémentaires