• Thailand

Bouwsteen 3 dagen River Kwai -

3 Dagen River Kwai bouwsteen

Een bijzondere overnachtingsmogelijkheid in een uniek drijvend hotel, gelegen temidden van de jungle van Kanchanaburi. Het is gebouwd van hout en bamboe en wordt ook wel Floatel genoemd. Alleen bereikbaar met de boot biedt Jungle Rafts een unieke mogelijkheid te ontsnappen aan het jachtige leven van alledag, en een te worden met de overweldigende natuur.
Tezamen met de sportieve excursies biedt deze bouwsteen alles voor de actieveling!

Prijsoverzicht Price overview

Bouwsteen 3 dagen River Kwai

2 personen (1 x 2-persoonskamer)

Inclusief

* 2 nachten accommodatie in het Jungle rafts incl. alle maaltijden * Transfers van en naar Bangkok * Dagtours zoals genoemd in (internationale) groep * Engelssprekende gids tijdens de tours * alle genoemde activiteiten. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

Exclusief: intercontinentale tickets, reis- en annuleringsverzekeringen, overige maaltijden, entreegelden, fooien, drankjes, uitgaven van persoonlijke aard. Boekingskosten: € 25,00 en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Iedere dag vertrek mogelijk bij min. 2 personen! Er is nog een andere variant mogelijk op individuele basis met 1 nacht Jungle Rafts + 1 nacht Pung Waan Resort incl. bezoek Drijvende markt en Erawan watervallen. Prijs op aanvraag.

Programma

Dag 1:

Vroeg vertrek van uw hotel in Bangkok naar Kanchanaburi, 130 kilometer ten westen van Bangkok. In de individuele tour bezoekt u eerst de drijvende markt waar de Thai hun waren te koop aanbieden. Dan volgt een kort bezoek aan het JEATH-museum, waar een verzameling tekeningen en voorwerpen met betrekking tot de beruchte Birma Spoorlijn tentoongesteld zijn. Het museum is een replica van een jappenkamp. Een bezoek aan één van de twee grote oorlogsbegraafplaatsen in Kanchanaburi staat ook op het programma. Hierna zult u de beroemde Bridge over the River Kwai bezichtigen en de Hellfire pas. Hierna vertrekt u met een zgn. longtail boot voor een schitterende tocht over de Rivier de Kwai naar de River Kwai Jungle Rafts. Hier krijgt u een heerlijke lunch geserveerd. Bij terugkomst op de rafts krijgt u een uitstekend diner, waarna er traditionele Mon dansen te zien zijn. De Mon leven voornamelijk in Birma en de opvoering is daarom uniek in Thailand. Overnachting Jungle Rafts.

Dag 2:

De overweldigende natuur met dichte, bergachtige jungle is het decor geweest van de bekende film 'The Deerhunter', hier zijn ook olifanten.
U maakt een spannende boottocht om vervolgens de Hell Fire Pass te bezichtigen. Rond het middaguur terug op de Jungle Rafts, waar een Thaise/Birmaanse lunch wordt geserveerd. De middag is vrij ter besteding; geniet van de rust luierend in een hangmat, of neem een verfrissende duik in de rivier. Diner en overnachting op de Jungle Rafts.

Dag 3:

’s Ochtends bezoekt u een dorpje van de Mon Stam. Met de boemeltrein wordt de reis voortgezet naar het eindpunt. Houd (video-) camera klaar wanneer het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de Rivier de Kwai. Na uw treinreis wordt u teruggebracht naar uw hotel in Bangkok, waar u laat in de middag zult aankomen. Het is ook mogelijk om door te reizen naar Ayutthaya of een strandbestemming zoals Hua Hin/Cha Am of één van de eilanden.

Uw verblijf

River Kwai Jungle Rafts Gelegen op 60 km van het centrum van Kanchanaburi is het River Kwai Jungle Rafts Resort een geweldige keuze voor uw verblijf. U kunt er alleen per boo... meer info more info Informations supplémentaires
Pung Waan Resort & SpaDit hotel is prachtig gelegen op slechts 3 km. van de bekende brug over de River Kwai aan dezelfde rivier. Het 3-sterren hotel heeft 111 kamers met de... meer info more info Informations supplémentaires
BangkokBangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier, dicht bij de Golf van Thailand.

Bangkok staat bekend om de vele paleizen en boeddhist... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat