• Thailand

River Kwai Jungle Rafts -

River Kwai Jungle Rafts

Gelegen op 60 km van het centrum van Kanchanaburi is het River Kwai Jungle Rafts Resort een geweldige keuze voor uw verblijf. U kunt er alleen per boot komen en het ligt erg rustig. Elk van de 112 bamboehuisjes op de rivier van dit eenvoudige 2-sterren hotel heeft een bureau en koude douche. Er is geen electriciteit aanwezig. Iedereen wordt uitgenodigd voor dezelfde tijd aan tafel te komen en krijgt hetzelfde te eten. Om het verblijf van iedere gast aangenaam te maken is er een bar/café en een restaurant. Het hotel biedt de volgende recreatie-en vrije tijdsvoorzieningen: massage, canoën, raften, olifantentrekkings en een mooie tuin. Gasten die op zoek zijn naar die perfecte mix van buitenleven en eenvoud zullen dat vinden in dit bijzondere floatel. Opmerking: de kosten voor het vervoer per boot naar dit hotel is niet inclusief (900 Baht). We kunnen dit voor u bijboeken. Zie onze bouwstenen voor tours met verblijf in dit hotel.

Prijsoverzicht

River Kwai Jungle Rafts

2-persoonskamer

1-persoonskamer

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

River Kwai Jungle Rafts

Gelegen op 60 km van het centrum van Kanchanaburi is het River Kwai Jungle Rafts Resort een geweldige keuze voor uw verblijf. U kunt er alleen per boo...

Kanchanaburi - Algemene Informatie

Kanchanaburi is een stad in centraal Thailand ongeveer 140km ten westen van Bangkok. De stad is vooral bekend vanwege de beruchte 'Brug over de rivier...

KanchanaburiKanchanaburi is een stad in centraal Thailand ongeveer 140km ten westen van Bangkok. De stad is vooral bekend vanwege de beruchte 'Brug over de rivier de Kwai' die er te bezichtigen is.

De brug is onderdeel van de 'dodenspoorlijn'. Deze spoorlijn ... Meer info
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat