Colombo

Colombo

Een drukke hoofdstad met veel verkeer en mensen. Gesticht door de Portugezen. Mooie parken zoals Cinnamon Gardens met de welvarende koopmanshuizen, het Vihara Maha Devi Park, voormalig Victoria Park. Op het Galle Face Green wordt gevliegerd en gespeeld door kinderen, ga thee drinken op het Hotel Galle Face. Pettah is de handelswijk met veel winkels en gildenstraten. De Wolvendaalkerk is uit 1750 door de Nederlanders gesticht en een bezoek aan het Dutch Period Museum is erg leuk, het is een gebouw van 300 jaar oud met oude grafstenen, meubilair, documenten etc.

Dit is een avontuurlijke en actieve individuele reis naar Sri Lanka, ideaal voor jongeren. Het is ook mogelijk deze reis in te korten of te wijzigen.
U maakt uitgebreid kennis met Sri Lanka en reist met een chauffeur/gids die Engels spreekt.
U bezoekt de volgende plaatsen: Colombo, Kandy, Knuckles ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Deze reis is een voorbeeldreis van een rondreis van Sri Lanka. Het is ook mogelijk deze reis in te korten of te wijzigen.
U maakt uitgebreid kennis met Sri Lanka en reist met een chauffeur/gids die Engels spreekt.
U bezoekt de volgende plaatsen: Negombo, Anuradhapura. jaffna, Sigirya, Dambulla, P ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Deze reis is een voorbeeldreis van de mogelijkheden naar Sri Lanka. Het is ook mogelijk deze reis in te korten of te wijzigen.
U maakt uitgebreid kennis met Sri Lanka en reist met een chauffeur/gids die Engels spreekt.
U bezoekt de volgende plaatsen: Colombo, Negombo, Sigirya, Dambulla, Polonna ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Deze reis is een voorbeeldreis van een beknopte rondreis van Sri Lanka. Het is ook mogelijk deze reis in te korten of te wijzigen.
U maakt beknopt kennis met Sri Lanka en reist met een chauffeur/gids die Engels spreekt.
U bezoekt de volgende plaatsen: Wattala, Pinnawela, Kandy, Nuwara Eliya, ... meer infomore infoinformations supplémentaires