• Java Batavia
  • Java Multaltuli straat Rangkasbitung
  • angklung
  • Java Papandayan
  • Baturraden
  • Borobudur
  • Java Merapi
  • Becaks Yogya
  • Bromo
  • Java sawa
  • Java Sukamade turtle

Bouwsteen meditatie en retreatment op bounty-eiland Karimunjawa

Deze spirituele reis neemt u mee naar het bounty-eilandje Karimunjawa, voor de noordkust van Java.
Gedurende uw verblijf kunt u deelnemen aan de Yoga-sessies, meditaties of aan één van de retreatments. Op verschillende data zijn er speciale retreatments in klein groepsverband.
U verblijft in het kleinschalige Alam Kita reosrt, direct gelegen aan het strand.
Deze reis is slechts een voorbeeld van hoe uw reis er uit kan zien. De richtprijs is gebaseerd op een 8-daags verblijf, exclusief retreatment pakket. We stemmen de reis graag af op uw wensen. Wilt u eerst meer inspiratie opdoen? Bezoek dan ons Indonesië Reiscafé . Onze landendeskundigen zijn daar aanwezig en adviseren u graag uit eigen ervaring!

Richtprijzen

€ 1.450 Richtprijs bij 2 personen

In- en exclusief:

Inclusief:
•Accommodaties gebaseerd op middenklasse hotels, inclusief ontbijt
•Transfers in mogelijk gedeelde auto of busje
•Binnenlandse vluchten Semarang-Karimunjawa en vice versa óf fastboat Jepara-Karimunjawa en vice versa

Exclusief
•Retreatment pakket (op aanvraag en in overleg)
•Overige maaltijden
•Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
•Overige entreegelden en donaties
•Reis- en annuleringsverzekeringen
•Boekingskosten en bijdrage Calamiteitenfonds (€ 30 per boeking)
•Bijdrage SGR € 5 per persoon

Dag 1 Van Semarang naar Karimunjawa

Uw uitstapje naar Karimunjawa start op het vliegveld van Semarang. Hier checkt u in op de 11:20 Wings Air vlucht naar het eiland. Daar aangekomen staat de chauffeur van het resort gereed voor de transfer naar het hotel. 7 overnachtingen op Karimunjawa. Vluchttijden onder voorbehoud!

Vlucht Semarang-Karimunjawa (Wings)

Vlucht met Wings Air Vertrek 11:20, aankomst 11:50

Dag 2 t/m 7 Yoga, meditatie en relaxen op Karimunjawa

Alam Kita verzorgt retraites op het gebied van bewustwording en zingeving. U kunt deelnemen aan hun transformerende Yoga retreats met begeleide meditatiesessies, momenten van stilte, massages, persoonlijke coaching, een snorkeltour en inspirerende en creatieve workshops. Alam Kita is ook een heerlijke plek om te ontspannen, uit te rusten en op te laden na een reis door Indonesië. Alam Kita werkt met enthousiaste en ervaren coaches voor body & mind. Ze houden ervan om mensen weer in hun kracht te zetten. Spiritualiteit maakt ook deel uit van hun holistische benadering.

Dag 2 t/m 7 (optioneel) Retreatment pakket Alam Kita

Afhankelijk van uw wensen en behoeften stellen de coaches van Alam Kita samen met u het retreatment pakket op. Er zijn verschillende pakketten van verschillende duur: - Coming back to your true self (individueel) - Love Escape Retreat (romantic couples) - FREE your SPIRIT yoga RETREAT (group 1-10 juli) - What’s mixing us up? (group 25-31 juli) - Ganesha retreat (group 9-14 september) - YinTang retreat (group 21-27 oktober) - Space for Loss & Grief Retreat (group, 4-10 december) - New Beginning Retreat (group, 24 Dec- 2 Jan)

Dag 8 Terug naar het vaste land

In de loop van de ochtend transfer naar het kleine vliegveld voor uw 12:20 Wings Air vlucht naar Semarang. Einde van het Karimunjawa programma.

Vlucht Karimunjawa -Semarang (Wings)

Vlucht met Wings Air Vertrek 12:10, aankomst 12:40

Alam Kita - Karimunjawa

Alam Kita is een rustgevende krachtplek op het authentieke eiland Karimunjawa. Een pareltje in de Javazee. Alam Kita verzorgt retraites op gebied van bewustzijn en zingeving. Zo kun je enerzijds deelnemen aan heerlijke Yogaretraite weken met geleide meditatiesessies, stiltemomenten, massages, personal coaching, snorkeltour, inspirerende en creatieve workshops. Anderzijds is Alam Kita een heerlijke plek om te ontspannen, uit te rusten en op te laden na een rondreis door Indonesië. Alam Kita werkt met bevlogen en ervaren begeleiders op gebied van body & mind, om mensen weer helemaal in hun kracht te zetten. Spiritualiteit maakt ook deel uit van de holistisch benadering. Alam Kita biedt een unieke plek om weer helemaal in balans te komen met jezelf. Alam Kita betekent ‘Onze Natuur’ en alleen al door haar natuurlijke omgeving brengt deze plek je in directe verbinding met jouw eigen natuur. Direct aan zee tussen wuivende palmbomen, een eigen strand, fantastische zonsondergangen, rotspartijen, kleurrijke flora en fauna. Het restaurant biedeteen combinatie van Westerse en Indonesische maaltijden, alles geheel biologisch bereid met lokale producten. Volgens de lokale tradities klaargemaakt. meer info more info Informations supplémentaires

Karimunjawa

Karimunjawa

Het eilandje Karimunjawa en de omliggende atolletjes ligt voor de kust van Semarang in de Javazee.
Het bounty eilandje is vooral bekend bij duikers. Geen wonder, met prachtige koralen en talloze kleurrijke vissen stap je hier direct in een tropisch aquarium.

Vanuit Semarang en Jepara worden bootdiensten onderhouden.

Semarang

Semarang

Semarang is de hoofdstad van de provincie Midden Java.
De stad staat bekend om zijn grote Chinese bevolkingsgroep. De naam van de stad is ontstaan uit een samentrekking van de woorden asem (tamarinde) en arang (zelden). Haar bijnaam is "Kota Jamu" (De kruidendrankjesstad) vanwege de bekende fabrieken voor kruidendrankjes. Er is zelfs een museum voor kruidendrankjes: Nyonya Meneer aan de Jalan Kali Gawe.

De Chinese invloeden kunt u zien bij de grote tempel Sam Poo Kong/Gudung batu en Gedung Sono in de omgeving van Semarang.
Vanuit Semarang kan er een trip worden gemaakt naar het Ambarawa treinmuseum en het Diengplauteau.

Favoriete restaurant

Zonder twijfel is loempia dé specialiteit van Semarang. De Semarang loempia onderscheidt zich van andere loempia's door de vulling te verrijken met jonge bamboescheuten, palmsuiker en oestersaus.

Toko Oen heeft, naast bitterballen en ijs met poffertjes, uiteraard de Lumpia Semarang op de menukaart staan en straalt veel van het koloniale verleden uit.
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat