• Kei

Bouwsteen 5 dagen Kei eilanden

De Kei eilanden zijn een eilandengroep in de Molukken. Het is dunbevolkt en nog zeer primitief. Op sommige eilanden zijn de dorpjes slechts met voetpaden met elkaar verbonden. Tijdens deze bouwsteen ziet u het prachtige eiland Kei Kecil en heeft u alle mogelijkheid om ook de andere eilanden te bezichtigen. Houdt u niet van een al te druk schema, dan is deze bouwsteen ook zeer geschikt want er is voldoende vrije tijd om te ontspannen op de schitterende stranden in de omgeving.

Richtprijzen

€ 495 op basis van 2 personen

In- en exclusief:

Inclusief:
•Transfers van en naar vliegveld op Kei
•Accommodaties op basis van alleen logies
•Excursies zoals in het programma vermeld
•Genoemde vluchten

Exclusief
•Alle maaltijden (ca. € 10 per persoon per dag)
•Transfers op Ambon
•Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
•Niet genoemde vluchten of boottochten
•€ 30 Boekingskosten en bijdrage Calamiteitenfonds

Dag 1 Van Ambon naar Kei Kecil

U vliegt met Garuda of Wings Air in de middag van Ambon naar Tual, Kei Kecil. Daar wordt u opgehaald op het vliegveld en naar uw hotel, Coaster Cottages, gebracht. Bij aankomst ontmoet u uw lokale manager om eventuele (optionele) excursies door te spreken.

Dag 2 Kei Kecil eilandtour

Vandaag maken we de Kei Kecil eilandtour. We bezoeken onder anderen de Pelgrimtuin John Aerts, hier wordt de geschiedenis van het pelgrimage op de Kei eilanden uitgebeeld. Vervolgens brengen we een bezoek aan Masbait, vanaf hier heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over de eilanden. Na van dit uitzicht te hebben genoten gaan we verder naar de markt van Tual, daarna de Hawang grot en we eindigen de dag op het Difur strand waar u kunt ontspannen.

Dag 3 en 4 Vrije dagen op Kei

Deze dagen zijn vrij te besteden. In overleg met een lokale gids van de plaatselijke VVV kunt u optioneel excursies doen op de eilanden Kei Kecil en Kei Besar, of naar de omliggende eilanden. Bijvoorbeeld naar Tanimbar Kei, met haar traditionele architectuur. Of naar Banda Ely, waar veel vluchtelingen van Banda hun cultuur nog volledig in stand houden. Ook brengt uw gids u uiteraard graag naar de mooiste snorkelplekken.

Dag 5 Terug naar Ambon

Voor dag en dauw wordt u naar het vliegveld gebracht voor uw Garuda vlucht terug naar Ambon. Vertrek 06:00, aankomst 07:25. Alternatief is de Wings Air vlucht van 11:10 met aankomst 12:50

Coaster Cottages - Kei kecil

De Coaster Cottages zijn een aantal cottages en een stenen villa, gelegen villa aan het witte strand van Pasir Panjang. Alle hebben een veranda met uitzicht op de zee. U heeft hier geen warm water tot uw beschikking. Nog meer beperkingen die uw rust ten goede komen: mobiele telefonie is zeer beperkt, internet nog minder. Ontbijt, lunch en diner kunt u (tegen betaling) ter plaatse bestellen. Excursies kunt u ter plaatse bij Ketty of Bob regelen. meer info more info Informations supplémentaires

Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat