• Ambon Martha Christina
  • Ambon rujak
  • Ambon Ureng
  • Banda Kora kora
  • Saparua
  • Seram
  • Vakantie Molukken

Coaster Cottages - Kei kecil -

Coaster Cottages - Kei kecil

De Coaster Cottages zijn een aantal cottages en een stenen villa, gelegen villa aan het witte strand van Pasir Panjang. Alle hebben een veranda met uitzicht op de zee. U heeft hier geen warm water tot uw beschikking. Nog meer beperkingen die uw rust ten goede komen: mobiele telefonie is zeer beperkt, internet nog minder.

Ontbijt, lunch en diner kunt u (tegen betaling) ter plaatse bestellen. Excursies kunt u ter plaatse bij Ketty of Bob regelen.

Coaster Cottages Villa

De Coaster Cottages Villa is een prachtig gelegen villa aan het witte strand van Pasir Panjang. Er zijn 2 slaapkamers en een terras met uitzicht op de zonsondergang.

Coaster Cottages II

De Coaster Cottages zijn eenvoudig, maar schone cottages, direct an het strand van Pasir Panjang. U heeft hier geen warm water tot uw beschikking.
Er zijn 4 houten cottages, allen voorzien van ventilator en muskietennet.

Penny house (Deluxe cottage)

Penny house is een eenvoudig, maar schone cottages direct aan het strand van Pasir Panjang. U heeft hier geen warm water tot uw beschikking. De houten cottage is voorzien van ventilator en muskietennet.
Opgenomen prijs is op basis van 1 kamer in de Villa, Doctot's house, Penny house en New Cottages. Voor de Old Cottages is een minderprijs van € 10 per nacht. Voor verblijf in nabijgelegen Oilolo resort een meerprijs van € 15 per nacht.

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies.You will stay here based on Logies.

Coaster Cottages - Kei kecil

De Coaster Cottages zijn een aantal cottages en een stenen villa, gelegen villa aan het witte strand van Pasir Panjang. Alle hebben een veranda met ui...

Tual - Kei Kecil

De Kei eilanden Kei Besar en Kei Kecil (groot en klein Kei) kennen weer andere moessons dan die op Ambon. Het regenseizoen start midden november en ...

kei kecil
Tual - Kei KecilDe Kei eilanden Kei Besar en Kei Kecil (groot en klein Kei) kennen weer andere moessons dan die op Ambon.
Het regenseizoen start midden november en loopt to april-mei.

De Kei eilanden zijn een eilandengroep in de Molukken. Het is dunbevolkt en n... Meer infoMore infoInformations supplémentaires