• Kawah IJen

Bouwsteen 4 dagen Deluxe Gili Gede vanaf Bali

Deze luxe bouwsteen neemt u mee naar één van de rustige, zuidelijke Gili eilandjes: Gili Gede. U verblijft in het prachtige ko-ko-mo resort, waar u niets tekort komt. Snorkelen, duiken en relaxen en vooral laten pamperen zijn de sleutelwoorden van deze korte bouwsteen!

Richtprijzen

€ 450 p.p. bij deelname 2 personen in laagseizoen

In- en exclusief

Inclusief in de reissom:
- 3 nachten in een hotel o.b.v 2-persoonskamer inclusief ontbijt. Prijs gebaseerd op Seri resort, Garden view suite.
- Overtochten en transfers ( prijs gebaseerd op overtochten vanaf Padangbai en afhankelijk van bestemming vanwaar u vertrekt of heengaat)

Exclusief in de reissom:
- Overige maaltijden
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Excursies in programma
- Reisverzekeringen
- Boekingskosten en bijdrage Calamiteitenfonds €30 per boeking.
- Bijdrage SGR € 5 per persoon
- CO2 compensatie € 22 per persoon
Vanaf 14 februari 2024 moeten internationale reizigers die naar Bali reizen toeristenbelasting betalen. De kosten zijn 150.000 Indonesische roepia (IDR) per persoon (ong. 9 euro). De toeristenbelasting geldt als je vanuit een ander land rechtstreeks naar Bali vliegt, en ook wanneer je vanuit een andere provincie in Indonesië naar Bali reist. De belasting kan digitaal betaald worden via de website LoveBali (informatie in het Engels). Het is sterk aan te raden voorafgaand aan het vertrek naar Bali de belasting te voldoen.

Dag 1 Met de fastboat van Bali naar Gili Gede

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de haven van Serangan gebracht vanwaar de boot vertrekt. U vaart met de Gili Getaway fastboat in een kleine 2 uur via Nusa Penida naar Gili Gede. Vertrektijd op ma en wo (en van 16 juli t/m 31 aug ook op di, do en za) om 10:30. Vertrek op vr 08:30. 3 overnachtingen op Gili Gede.

Dag 2 Snorkelen, duiken of relaxen

Gehele dag ter vrije besteding. Genieten van zon, zee en strand. Maak vandaag een snorkel of duikexcursie. U kunt een duikexcursie een dag van te voren reserveren bij de receptie van het hotel. Snorkelen kan direct vanaf het strand...

Dag 3 Vrije dag op Gili Gede

Gehele dag ter vrije besteding. Genieten van zon, zee en strand. Vanuit het resort kunt u verschillende activiteiten ondernemen: Island hoppen met natuurlijk snorkelen, vissen met een privé boot, tennissen of gewoon lekker relaxen.

Dag 4 Terug naar Bali

Vanaf Gili Gede vaart u met de Gili Getaway fastboat in een kleine 2 uur via Nusa Penida terug naar Serangan op Bali. Daar heeft u een gezamenlijke transfer naar uw hotel. Vertrektijd op ma en wo (en van 16 juli t/m 31 aug ook op di, do en za) om 12:30. Vertrek op vr 10:30.

Ko-Ko-Mo resort - Gili Gede

Het kleinschalige en luxe Ko-Ko-Mo resort ligt op het zuidelijke eilandje Gili Gede, een oase van rust vergeleken bij de bekende Gili eilanden. Het resort beschikt over een culinair restaurant, zwembad, spa en fitness, tennisbaan en midget golf baan. Alle privé villa's hebben airco, een in Balinese stijl buitenbadkamer, privé terras, TV, DVD speler, koelkast, kluisje, waterkoker en föhn. Vanuit het resort worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals duiken, snorkelen en vissen. meer info more info Informations supplémentaires

Gili Gede

Gili Gede

Voor de kust van Sekotong, zuid Lombok, ligt het pareltje Gili Gede. Een oase van rust, witte zandstranden met wuivende palmbomen en een prachtige onderwaterwereld maken het eiland een paradijsje om te onthaasten.