• Kawah IJen

Bouwsteen 4 dagen Gili Asahan vanaf Bali

Voor wie rust zoekt is Gili Asahan een absolute parel in ons aanbod. Met slechts een paar resorts, een handjevol warungs en restaurantjes, kleurrijk koraal voor het strand en een wit strand met wuivende palmbomen is dit dé bestemming om de drukte van Bali en de bekendere Gili's te ontlopen.

Richtprijzen

€ 390 p.p. bij deelname 2 personen in laagseizoen (Pearl beach Ocean view)
Meerprijs Bleu Mathis € 160 p.p.

In- en exclusief

Inclusief in de reissom:
- 3 nachten in een hotel o.b.v 2-persoonskamer inclusief ontbijt. Prijs gebaseerd op Seri resort, Garden view suite.
- Overtochten en transfers ( prijs gebaseerd op overtochten vanaf Padangbai en afhankelijk van bestemming vanwaar u vertrekt of heengaat)

Exclusief in de reissom:
- Overige maaltijden
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Excursies in programma
- Reisverzekeringen
- Boekingskosten en bijdrage Calamiteitenfonds €30 per boeking.
- Bijdrage SGR € 5 per persoon
- CO2 compensatie € 22 per persoon
Vanaf 14 februari 2024 moeten internationale reizigers die naar Bali reizen toeristenbelasting betalen. De kosten zijn 150.000 Indonesische roepia (IDR) per persoon (ong. 9 euro). De toeristenbelasting geldt als je vanuit een ander land rechtstreeks naar Bali vliegt, en ook wanneer je vanuit een andere provincie in Indonesië naar Bali reist. De belasting kan digitaal betaald worden via de website LoveBali (informatie in het Engels). Het is sterk aan te raden voorafgaand aan het vertrek naar Bali de belasting te voldoen.

Dag 1 Met de fastboat van Bali naar Gili Asahan

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de haven van Serangan gebracht vanwaar de boot vertrekt. U vaart met de Gili Getaway fastboat in een kleine 2 uur via Nusa Penida naar Gili Gede. Hier stapt u over in een lokaal bootje dat u in een kwartiertje naar Gili Asahan vaart. Vertrektijd op ma en wo (en van 16 juli t/m 31 aug ook op di, do en za) om 10:30. Vertrek op vr 08:30. 3 overnachtingen op Gili Asahan.

Dag 2 Snorkelen, duiken of relaxen

Gehele dag ter vrije besteding. Genieten van zon, zee en strand. Maak vandaag een snorkel of duikexcursie. U kunt een duikexcursie een dag van te voren reserveren bij de receptie van het hotel. Snorkelen kan direct vanaf het strand...

Dag 3 Vrije dag op Gili Asahan

Gehele dag ter vrije besteding. Genieten van zon, zee en strand en wellicht een heerlijke massage... Vanuit het resort kunt u verschillende activiteiten ondernemen: Island hoppen met natuurlijk snorkelen, paard rijden, een kijkje nemen bij de parelkwekerij of gewoon lekker relaxen.

Dag 4 Terug naar Bali

Afhankelijk van de vertrektijd van de fastboat wordt u overgevaren naar Gili Gede. Vanaf Gili Gede vaart u met de Gili Getaway fastboat in een kleine 2 uur via Nusa Penida terug naar Serangan op Bali. Daar heeft u een gezamenlijke transfer naar uw hotel. Vertrektijd op ma en wo (en van 16 juli t/m 31 aug ook op di, do en za) om 12:30. Vertrek op vr 10:30.

Pearl Beach Resort - Gili Asahan

Het Pearl Beach Resort ligt op het minder bekende Gili Asahan in het Zuiden van Lombok. Dit Boutique en Eco Resort is één van de weinige hotels op dit kleine eilandje dat omgeven is met witte stranden en prachtige koraalriffen. Het hotel beschikt over Spa faciliteiten waar u een heerlijke massage kunt boeken, een bibliotheek, een receptie, een restaurant met uitzicht op de zee en gratis Wifi in de openbare ruimte. De medewerkers zullen u graag behulpzaam zijn met het reserveren van snorkel of duiktrips of andere watersporten. Er zijn bungalows en villa's die ( gedeeltelijk) uitkijken op zee of aan het strand liggen. De mooie bungalows en villa's zijn ruim opgezet, hebben een tropische inrichting, eigen badkamer en terras met zitje. meer info more info Informations supplémentaires

Bleu Mathis - Gli Asahan

Het in 2023 geopende Beu Mathis is zo'n beetje het pareltje van Gili Asahan. Alle villa's hebben natuurlijk uitzicht op zee. De Coconut villa's liggen iets verder weg van het strand, terwijl de Panoramic villa's op een heuvel zijn gebouwd met, jawel... panoramisch uitzicht. Er zijn ook enkele familie villa's en sommige van de villa's beschikken over een privé plunge-pool. Hte hotel beschikt over een open restaurant, zwembad en organiseert snorkelexcursies. Voor duikers wordt gebruik gemaakt van het duikcentrum van Pearl Beach resort. meer info more info Informations supplémentaires

Gili Asahan

Gili Asahan

Het kleine eilandje (Gili) Asahan ligt in het zuidwesten van Lombok. Een echt bounty eilandje met slechts enkele resorts en een handvol restaurantjes. In 2 uur tijd loop je het eiland rond. Verkeer kom je niet tegen, er zijn namelijk geen wegen op het eiland. Er is een klein dorpje met zo'n 10 families.