Indonesië en het Coronavirus

Corona geld-terug-garantie

Samen met de meeste van onze agenten, accommodaties en airlines kunnen we u nu voor nieuwe boekingen reizen naar Indonesië, Sri Lanka en Thailand aanbieden met de geld-terug-garantie.
Dat houdt in dat u tot 56 dagen voor vertrek uw reis kosteloos kunt annuleren, mits de annulering veroorzaakt wordt door in- of uitreisproblemen vanwege het Coronavirus én dit niet gedekt kon worden door een reis- en/of annuleringsverzekering.
Helaas zijn er enkele uitzonderingen. Enkele duurdere resorts geven een voucher in plaats van een refund. Bij uw reservering zullen we in die voorkomende gevallen dat zeker met u bespreken. Maar voor vrijwel alle Sumatra, Java en Bali reizen is de garantie van kracht.

De garantie is niet van toepassing op annuleringen door inreisbeperkingen die te maken hebben met vaccinatieverplichtingen in het land van bestemming. Wanneer bijvoorbeeld reizigers die niet volledig gevaccineerd zijn een verplichte quarantaine moeten ondergaan, zien wij dat als uw persoonlijke verantwoordelijkheid en accepteren dat niet als reden om kosteloos te annuleren.


Inreisbeperkingen (update 12-06-2023)

Per 9 juni 2023 is de vaccinatieverplichting komen te vervallen en nu als aanbeveling opgenomen.

Een volledige checklist is beschikbaar via onderstaande link.

Checklist reizen naar Indonesië