• Rinjani
  • Lombok Cidomo Gili Trawangan
  • Perama resort
  • Manta dive
  • Senaru
  • Tetebatu

Villa Almarik - Gili Trawangan -

Villa Almarik - Gili Trawangan

Direct aan het witte strand ligt het luxe en kleinschalige Villa Almarik. De 25 kamers zijn verdeeld over Standard, Superior en Deluxe. De Standard is al compleet uitgerust met Airco, koelkastje, kluis, TV en DVD speler, waterkoker en privé terrasje. Een prima keuze. De Deluxe kamers zijn erg groot opgezet en kunnen 4 personen herbergen.

Villa Almarik heeft een eigen duikcentrum, een restaurant en pizzeria, zwembad en bar. Wifi is in alle openbare ruimtes gratis.
Aanbetaling 50%

Annuleringskosten:
Tot 45 dagen voor vertrek: 25%
46 tot 30 dagen voor vertrek: 50%
Binnen 30 dagen voor vertrek: 100%

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van .You will stay here based on .

Villa Almarik - Gili Trawangan

Direct aan het witte strand ligt het luxe en kleinschalige Villa Almarik. De 25 kamers zijn verdeeld over Standard, Superior en Deluxe. De Standard is...

Gili Trawangan

Gili Trawangan is het grootste van de drie Gili eilanden en is met de boot vanaf zowel Bali als Lombok te bereiken. Er zijn vele winkeltjes, duikscho...

Gili Trawangan
Gili TrawanganGili Trawangan is het grootste van de drie Gili eilanden en is met de boot vanaf zowel Bali als Lombok te bereiken.
Er zijn vele winkeltjes, duikscholen, restaurantjes, loungebars en excursiekantoortjes, kortom genoeg te beleven op Gili Trawangan.
... Meer infoMore infoInformations supplémentaires