• Rinjani
  • Lombok Cidomo Gili Trawangan
  • Perama resort
  • Manta dive
  • Senaru
  • Tetebatu

Manta Dive - Gili Trawangan -

Manta Dive - Gili Trawangan

De naam zegt het al, dit mooie in Indonesische stijl hotel heeft alles te maken met duiken. Prachtig gelegen op het kleine 'bounty eiland' Gili Trawanang en omgeven met de meest bijzondere koraalriffen. Dagelijks worden er duikcursussen gegeven door de gekwalificeerde instructeurs. De kamers zijn redelijk luxe en beschikken over alles om u een aangenaam verblijf te bezorgen. Zeer geschikt voor gezinnen.
Houdt u er wel rekening mee dat de stroom via een generator komt en dat deze uit kan vallen. Tevens dient u zich te douchen met zout water.
Aantal kamers: 8 bungalows en 4 villa's

Faciliteiten: Restaurant (ze serveren een eenvoudig ontbijt), bar, massage, speedboat voor transfers van en naar Lombok, duikwinkel, duikschool en boten. Mogelijkheid om foto- en videoapparatuur voor onder water te huren.

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies & Ontbijt.You will stay here based on Logies & Ontbijt.

Manta Dive - Gili Trawangan

De naam zegt het al, dit mooie in Indonesische stijl hotel heeft alles te maken met duiken. Prachtig gelegen op het kleine 'bounty eiland' Gili Trawan...

Gili Trawangan

Gili Trawangan is het grootste van de drie Gili eilanden en is met de boot vanaf zowel Bali als Lombok te bereiken. Er zijn vele winkeltjes, duikscho...

Gili Trawangan
Gili TrawanganGili Trawangan is het grootste van de drie Gili eilanden en is met de boot vanaf zowel Bali als Lombok te bereiken.
Er zijn vele winkeltjes, duikscholen, restaurantjes, loungebars en excursiekantoortjes, kortom genoeg te beleven op Gili Trawangan.
... Meer infoMore infoInformations supplémentaires