• Rinjani
  • Lombok Cidomo Gili Trawangan
  • Perama resort
  • Manta dive
  • Senaru
  • Tetebatu

Ko-Ko-Mo Resort Gili Trawangan -

ko-ko-mo resort - Gili Trawangan

Het luxe boutiqe villa ko-ko-mo Resort ligt aan de rustige zuidkust van Gili Trawangan. Vanaf het privé strand heeft u zicht op het 'vaste land' van Lombok en op de surfers in het zuidwesten.
Het resort staat bekend om het 5* restaurant met westerse gerechten die niet onder doen voor een goed restaurant in Nederland.

Alle villa's beschikken over een woon- en eetruimten, privé zwembad, dvd / cd en satelliet-tv, een eigen badkamer met marmeren wastafels en zoetwaterdouches, volledig gevulde minibar, koffie- en theefaciliteiten, een eettafel en stoelen en een lounge. Het terras mondt uit op houten vlonders met ligstoelen en persoonlijke dompelbaden.

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies & Ontbijt.You will stay here based on Logies & Ontbijt.

ko-ko-mo resort - Gili Trawangan

Het luxe boutiqe villa ko-ko-mo Resort ligt aan de rustige zuidkust van Gili Trawangan. Vanaf het privé strand heeft u zicht op het 'vaste land' van L...

Gili Trawangan

Gili Trawangan is het grootste van de drie Gili eilanden en is met de boot vanaf zowel Bali als Lombok te bereiken. Er zijn vele winkeltjes, duikscho...

Gili Trawangan
Gili TrawanganGili Trawangan is het grootste van de drie Gili eilanden en is met de boot vanaf zowel Bali als Lombok te bereiken.
Er zijn vele winkeltjes, duikscholen, restaurantjes, loungebars en excursiekantoortjes, kortom genoeg te beleven op Gili Trawangan.
... Meer infoMore infoInformations supplémentaires