• Rinjani
  • Lombok Cidomo Gili Trawangan
  • Perama resort
  • Manta dive
  • Senaru
  • Tetebatu

Mahamaya boutique resort - Gili Meno -

Mahamaya boutique resort - Gili Meno

Het Mahamaya resort is een klein paradijsje op Gili Meno. Het kleinschalige resort telt slechts 9 kamers. De Pool suites liggen direct aan het knusse zwembad en de Beach front villa's hebben direct zicht op de zee.
Alle kamers beschikken over warm water, kluisje en privé terras.

Aantal kamers: 9

Faciliteiten:
Erg goed restaurant, bar en spa.

Duurzaam toerisme

MAHAMAYA hecht veel belang aan ons ecobeleid en onze verantwoordelijkheden op het gebied van cultuur en milieu. We hebben zwaar geïnvesteerd in moderne technologie en we hebben een opvangsysteem voor regenwater dat voldoet aan ons bio-systeem voor waterrecycling. We moedigen gasten aan om het waterverbruik en de was te minimaliseren om onze behoefte aan zoetwatervaartuigen uit Lombok en onze ecologische voetafdruk te verminderen.

Gebouwen zijn ontworpen om de luchtstroom te maximaliseren, wat het gebruik van airconditioning zou moeten verminderen. Wij bieden geen televisie op onze kamers, maar moedigen gasten aan om te genieten van de natuurlijke schoonheid van onze eilandomgeving.

Wij streven ernaar om de tradities van onze lokale gemeenschap te respecteren en te behouden en onze impact op het milieu te minimaliseren. We passen plastic beleid toe en verkopen geen plastic flessenwater in ons resort. Ons resort biedt werk aan veel van de lokale eilandbewoners en we werken samen met de gemeenschap om een ​​afvalrecyclingsysteem te ontwikkelen. We hebben een seizoensgebonden dagspecialiteitenmenu, een kleine cottage-tuin en we kopen voornamelijk verse, lokale producten. Wij zijn gevestigd op een klein eiland met beperkte middelen en onze gasten waarderen onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid om MAHAMAYA hun voorkeurskeuze op de Gili-eilanden te maken.

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies & Ontbijt.You will stay here based on Logies & Ontbijt.

Mahamaya boutique resort - Gili Meno

Het Mahamaya resort is een klein paradijsje op Gili Meno. Het kleinschalige resort telt slechts 9 kamers. De Pool suites liggen direct aan het knusse ...

Gili Meno

Gili Meno is het kleinste eilandje en ligt tussen Gili Air en Gili Trawangan in. Het wordt ook wel het honeymoon eiland genoemd. Het eilandje is alle...

Gili Meno
Gili MenoGili Meno is het kleinste eilandje en ligt tussen Gili Air en Gili Trawangan in. Het wordt ook wel het honeymoon eiland genoemd.
Het eilandje is alleen met een public of charterboot te bereiken vanaf de andere 2 Gili eilanden, of met de Eka Jaya fas... Meer infoMore infoInformations supplémentaires