• Java Batavia
  • Java Multaltuli straat Rangkasbitung
  • angklung
  • Java Papandayan
  • Baturraden
  • Borobudur
  • Java Merapi
  • Becaks Yogya
  • Bromo
  • Java sawa
  • Java Sukamade turtle

Kampoeng Padi - Nagrak -

Kampung Padi - Nagrak

Dit bijzondere guesthouse ligt in een bergachtig gebied in het dorpje Nagrak, ten zuiden van Bogor, west Java. Het heeft een prachtig uitzicht over de wat lager gelegen rijstvelden.
Kampung Padi bestaat uit 5 totaal verschillende vrijstaande bungalows en een schitterende 18e eeuwse Arjuna Joglo als gemeenschappelijke ruimte. De reislustige eigenaresse is een verwoed verzamelaarster van kunst. Overal ziet u authentieke kunstwerken en antiquiteiten uit Indonesië en Zuid-Oost Azië. De vormgeving van de huizen zijn min of meer door haar collectie bepaald.

Alle kamers zijn uitgerust met ventilator, badkamer, tv en waterkoker.

Faciliteiten:
U eet in de Joglo. Kampung Padi bereidt Indonesische gerechten met groente en fruit uit eigen tuin. Het menu verandert iedere dag. Een geweldige kokkin. Als u speciale wensen heeft hoort ze dat graag. Probeer de specialteit van de kok: Nasi bakar (nasi goreng met gezouten vis).

De vuistregel van het guesthouse is dat u geen hotelgast bent, maar deel uitmaakt van de Kampung Padi familie en de Desa Pawenang gemeenschap. U kunt o.a. rijst oogsten, durians plukken of (tijdens de rijstoogst) palingvangen met de plaatselijke bevolking en het dagelijkse dorpsleven ervaren.
Kampung Padi is een prima uitvalsbasis voor heerlijke wandelingen door de rijstvelden naar omliggende dorpjes.

Er is veel te zien en te doen in deze niet-toeristische streek. Van wandelen in de directe omgeving, jungle-tracking in Gunung Halimun National Park tot een extreme motorbike ride over een heel smal steil paadje naar een kunstmatig aangelegd meer in het Situgunung Natural Park of raften in Citarek en Citatih Rivers.

Prijsoverzicht Price overview

Kampoeng Padi - Nagrak

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies & Ontbijt.You will stay here based on Logies & Ontbijt.

Kampung Padi - Nagrak

Dit bijzondere guesthouse ligt in een bergachtig gebied in het dorpje Nagrak, ten zuiden van Bogor, west Java. Het heeft een prachtig uitzicht over de...

Nagrak

Nagrak is een klein plaatsje ten zuiden van Bogor en in de buurt van Sukabuni, west Java. Er is veel te zien en te doen in deze niet-toeristische str...

Nagrak
NagrakNagrak is een klein plaatsje ten zuiden van Bogor en in de buurt van Sukabuni, west Java.
Er is veel te zien en te doen in deze niet-toeristische streek. Van wandelen in de directe omgeving, jungle-tracking in Gunung Halimun National Park tot een ex... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat