• Kelimutu
  • Belaraghi
  • Naru - Bajawa
  • Cancar
  • Pink beach Komodo
  • Komodo varaan
  • Padar island Komodo
  • Pindito Komodo

Komodo

Komodo

Het marine park telt enkele honderden eilandjes, waarvan Komodo, Rinca en Padar de bekendste zijn. Op Komodo en Rinca kun je een trekking doen, op zoek naar de prehistorische Komodovaranen. De beklimming van het eiland Padar levert een prachtig panorama op. Om het Komodo park te bezoeken kun je het beste een boot huren voor 2 dagen, met een overnachting op de boot.

Duik- en snorkelliefhebbers kunnen in het Komodo park hun hart ophalen. Vooral duikers hebben een keur aan duikspots, variërend van rustig voor beginners tot de ‘Shotgun’ voor ervaren duikers. Mantaroggen komen vrijwel het gehele jaar door naar de duikstek Makassar reef, ook bekend als Manta Point.

Duikers kunnen voor Komodo kiezen uit twee opties: dagtochtne vanuit Labuan Bajo, waar je rekening moet houden met boottochten van minimaal een uur naar en van de duikstekken, óf een meerdaagse liveaboard.

Video Komodo

De Cajoma IV liveaboard is een traditionele Phinisi schoener, gebouwd in 2015. De boot telt een master cabin, 2 Deluxe double cabins en 1 twin cabin. Ze neemt je 4 dagen mee naar de mooiste duiklocaties in de Komodo archipel, zowel noord-, midden als zuid. Tijdens de cruise maak je 11 prachtige dui ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Deze individuele reis neemt u mee naar het Nationaal par Komodo. U verblijft 3 dagen in het Nationaal park Komodo.

Komodo en Rinca zijn de eilandjes die we per boot bezoeken. Hier vindt u de reusachtige Komodo varanen, de pre-historische viervoeters die hier vrij in een groot reservaat leven.
Even ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Deze individuele reis neemt u mee naar het Nationaal marinepark Komodo. U verblijft 3 dagen aan boord van uw privé boot in het Nationaal park Komodo.

Even spectaculair als de Komodovaranen is de onderwaterwereld bij de eilanden. U kunt hier duiken en snorkelen in één van de mooiste zeetuinen ter we ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Deze individuele cruise neemt u mee naar het Nationaal marinepark Komodo. U verblijft 3 dagen aan boord van de luxe privé boot White Pearl 02.

Even spectaculair als de Komodovaranen is de onderwaterwereld bij de eilanden. U kunt hier duiken en snorkelen in één van de mooiste zeetuinen ter wereld! ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Het Komodo resort ligt op het eilandje Sebayur besar, halverwege de kustplaats Labuan Bajo en het eiland Komodo. Het is een prima uitvalsbasis om te duiken in het Komodo National Marine Park.

Het resort telt 16 teakhouten seafront bungalows, elk met een privé badkamer met warm water, terras, airc ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Het Sudamala resort ligt op het prachtige bounty eilandje Seraya, op ongeveer driekwartier varen vanuit Labuan Bajo.
Het resort ligt natuurlijk direct aan het strand en heeft een zwembad, restaurant, gym, spa en een duikcentrum.

De 23 beach bungalows liggen ook direct aan het strand en beschikke ... meer infomore infoinformations supplémentaires