• Bali mountainbike
  • Bali Lovina dolphins
  • Bali Bangli
  • Bali Sanur sunset
  • Bali sawa
  • Bali Batur
  • Bali dans
  • Bali surf
  • Bali sunset
  • Bali Processie

Sidemen

Sidemen

Het dorpje Sidemen ligt op de flanken van de heilige berg Gunung Agung. Het is een prachtig en stil gebied, van waaruit je mooie wandelingen kunt maken. Alle hotels liggen in de rijstvelden en hebben magnifieke uitzichten.
In de buurt van Sidemen kun je uitstapjes maken naar de Balinese moedertempel Puri Besakih, één van de koffieplantages in de omgeving of ga je raften op de Ayung of Telagawaja rivier.

Het luxe Samanvaya resort ligt in de rijstvelden op de flanken van de Gunung Agung vulkaan. Het Adults-only resort biedt veel privacy, ontspanning en luxueus comfort. Het resort heeft twee overloopzwembaden boven de rijstterrassen, een jacuzzi met natuurlijke temperatuur, loungebar, tuinbar, restaur ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Net als de meeste hotels in Sidemen ligt Sawah Indah villa in de rijstvelden op de flank van de Gunung Agung vulkaan. Het resort heeft budgetkamers (die wij niet aanbieden), Deluxe kamers, bungalows en familiebungalows. Geen van de kamers heeft AC (niet nodig op de berg), alle hebben wel een ventila ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Het kleinschalige (11 kamers) Subak Tabola villa resort ligt prachtig tussen de rijstvelden in het landelijke Sidemen, op de flanken van de vulkaan Gunung Agung.
Het resort heeft een mooi zwembad en een terras met prachtig uitzicht. Het restaurant serveert westerse, Indonesische en Thaise gerechten ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Dit prachtige kleine boutique resort met 12 kamers ligt op de flanken van de berg Gunung Agung. Temidden van natuur en rijstterrassen heeft u een prachtig uitzicht.
Het resort biedt vooral serene rust en organiseert (gratis) begeleide wandelingen door de rijstvelden. U kunt ook deelnemen aan kookwo ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Het eenvoudige Villa Karma Loka (Voorheen Lihat Sawah) ligt schitterend gelegen op de flanken van Bali's heilige berg Gunung Agung.
Lihat Sawah betekent Uitzicht op de sawa's, de uitgestrekte rijstvelden.
Het hotel telt 22 kamers, verdeeld over begane grond en eerste etage.
Extra bed bij het hot ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat