• Bali mountainbike
  • Bali Lovina dolphins
  • Bali Bangli
  • Bali Sanur sunset
  • Bali sawa
  • Bali Batur
  • Bali dans
  • Bali surf
  • Bali sunset
  • Bali Processie

The Chands Estate - Seminyak (1-2-3 slaapkamers) -

The Chands Estate - Seminyak

The Chand's Boutique Villas is een verzameling van 8 privévilla's aan het strand van Batu Belig . Op 50 meter van het strand en slechts een klein eindje rijden van het centrum van Seminyak en Finn's Recreation Club, bieden de villa's de perfecte accommodatie voor families en vrienden die samen een tropische vakantie willen doorbrengen.
The Chands heeft privévilla's met 1, 2 en 3 slaapkamers. Alle villa's hebben een eigen zwembad en uitzicht op zee vanaf het terras.

1-bedroom villa

De beachfront 1-kamer villa's zijn volledig ingericht met een living en keuken, riante slaapkamer met en-suite badkamer, terras en gazebo met uitzicht op zee en natuurlijk een privé zwembad.

De villa's beschikken over airco, flatscreen TV, DVD, volledig ingerichte keuken en WiFi.

2-bedroom villa

De 2-kamer villa's beschikken over 2 slaapkamers, ieder met eigen en-suite badkamer. De villa's zijn verder ingericht met een living en keuken, terras en gazebo met uitzicht op zee en natuurlijk een privé zwembad.

De villa's beschikken over airco, flatscreen TV, DVD, volledig ingerichte keuken en WiFi.

3-bedroom villa

De enige 3-kamer villa's beschikt over 2 slaapkamers op de begane grond en een master-suite op de bovenverdieping. , ieder met eigen en-suite badkamer. De mastersuite beschikt ook over een tweede living met bar. De villa is verder ingericht met een living en keuken, terras en gazebo met uitzicht op zee en natuurlijk een privé zwembad.

De villa's beschikken over airco, flatscreen TV, DVD, volledig ingerichte keuken en WiFi.

Aanbetaling 50% binnen 3 dagen na boeking (non refundable)
Minimum stay 3 nights, high season 7 nights

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies.You will stay here based on Logies.

The Chands Estate - Seminyak

The Chand's Boutique Villas is een verzameling van 8 privévilla's aan het strand van Batu Belig . Op 50 meter van het strand en slechts een klein eind...

Seminyak - Bali

Van de kustplaatsjes Tuban, Kuta, Legian en Seminyak ligt trendy Seminyak het meest noordelijk. Seminyak heeft een breed zandstrand, waar de oceaan ha...

Romantiekin Seminyak
SeminyakVan de kustplaatsjes Tuban, Kuta, Legian en Seminyak ligt trendy Seminyak het meest noordelijk. Seminyak heeft een breed zandstrand, waar de oceaan haar golven op breekt. Dat maakt ook dat de zee hier minder geschikt is om te zwemmen, maar surfers al... Meer infoMore infoInformations supplémentaires