• Bluewheels ebike Sanur

Fietsexcursie Bluewheels ebike Sanur -

Fietsexcursie Bluewheels ebike Sanur

Wanneer u meer van Sanur wilt zien en wilt ontdekken hoe de echte Balinezen wonen is dit een leuke ochtend tour: U fietst door delen van dit voormalige vissersdorp die zelden door toeristen worden bezocht.

U start om 09h00 bij het kantoor van Bluewheels in Sanur, waar u uitleg krijgt hoe de Bluewheels elektrische fietsen te gebruiken. Een lokale Engels sprekende gids fiets met u mee.

U fietst richting het zuiden van Sanur waar u een wandeling maakt door de weelderige mangroven. Daarna richting de rustige kant van het dorp met de rijstvelden. Uw gids deelt graag interessante informatie
met u over het dagelijkse Balinese leven en tradities. U bezoekt vervolgens een authentieke Balinese markt met onder andere een keur van traditionele spijzen en kruiden. Na een wandeling over de markt fietst u richting het strand. Hier bezoekt u het schildpaddenreservaat waar zieke en gewonde schildpadden worden verzorgd. Er is ook een schildpaddenkwekerij die schildpadeieren beschermt totdat ze uitkomen en uitgezet worden in de oceaan. U sluit deze excursie af met het drinken van een Kelapa Muda , een verse jonge kokosnoot, waarna u terug fietst naar het startpunt.

De tour duurt ongeveer 2 uur, Start bij Blueheels Ebike rental, Jalan Cemara Gang 1 (nabij Artotel Sanur) . Vanaf 12 jaar. Transfers mogelijk tegen meerprijs.