• Bali mountainbike
  • Bali Lovina dolphins
  • Bali Bangli
  • Bali Sanur sunset
  • Bali sawa
  • Bali Batur
  • Bali dans
  • Bali surf
  • Bali sunset
  • Bali Processie

Villa Senang - Lovina (4 slaapkamers) -

Villa Senang - Lovina

De ruime 4-kamer Villa Senang, in het noorden van Bali, ligt direct aan zee en wordt omringd door een geweldige tropische tuin van 35 bij 55 meter. Natuurlijk ontbreekt het zwembad (15 x 6 meter) niet. Ook is er een typisch Balinese Bale Benong, waar u in alle rust kunt ontspannen.

Het huis biedt ruimte aan maximaal acht gasten tegen een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

Proef de sfeer van het rustige en authentieke noorden van dit heerlijke eiland. Nu kan de vakantie echt beginnen, want hier wordt met liefde voor u gezorgd. De staf, met onder meer een kok en een tuinman, is zes keer per week aanwezig. Ook de schoonmaak wordt voor u gedaan. De villa ligt op tien minuten rij-afstand van het Noord-Balinese toeristendorpje Lovina.

In en rond Villa Senang zijn zoveel dingen te doen, dat men rustig ‘thuis’ kan blijven. Denk aan zwemmen, zonnebaden en een boekje lezen. Maar ook aan mediteren, hardlopen, mountainbiken en schilderen.

Villa Senang bestaat uit een grote woonkamer, een open keuken en vier ruime slaapkamers en drie badkamers. Twee slaapkamers kijken uit op zee en het hebben openslaande deuren naar het terras. Alle slaapkamers beschikken over een airco. In het huis is een muziekinstallatie aanwezig. Hierop kunt u uw eigen iPod of MP3 speler aansluiten. Er is tevens draadloos internet beschikbaar.
Aanbetaling: 30%

Annuleringsvoorwaarden:
tot 6 maanden voor aankomst: de aanbetaling
binnen 6 maanden voor aankomst: 100%

Maaltijden zijn niet inbegrepen. 6 dagen per week is een kok aanwezig om uw maaltijden te bereiden. U betaalt uitsluitend de boodschappen.

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies.You will stay here based on Logies.

Villa Senang - Lovina

De ruime 4-kamer Villa Senang, in het noorden van Bali, ligt direct aan zee en wordt omringd door een geweldige tropische tuin van 35 bij 55 meter. Na...

Lovina

Lovina is het noordelijk gelegen badplaatsje aan de Bali zee. Het zwarte strand nodigt niet direct uit om in zee te gaan zwemmen of te snorkelen. Sowi...

Dolfijnen spotten bij Lovina
LovinaLovina is het noordelijk gelegen badplaatsje aan de Bali zee. Het zwarte strand nodigt niet direct uit om in zee te gaan zwemmen of te snorkelen. Sowieso is er onder water weinig te zien.
Vergeleken bij het zuiden van Bali is het hier heerlijk rusti... Meer infoMore infoInformations supplémentaires