• Bali mountainbike
  • Bali Lovina dolphins
  • Bali Bangli
  • Bali Sanur sunset
  • Bali sawa
  • Bali Batur
  • Bali dans
  • Bali surf
  • Bali sunset
  • Bali Processie

Amed

Amed

Amed is een klein vissersdorpje in het uiterste oosten van Bali.
Van hieruit worden veel duikactiviteiten ondernomen, rondom Amed liggen nogal wat duikstekken. Er is een lagune die gebruikt wordt voor duiktrainingen en een koraal-rif ligt op slechts een paar minuten zwemmen uit de kust.

Een zwart strand (vulkanisch) en de zeeis altijd lekker warm en biedt een grote verscheidenheid aan vissen en andere zeeleven. Het witte koraal met sponzen en anemonen ligt slechts op twintig meter van het strand. Cemuluk, een beschermde baai, is een prima plek om te leren snorkelen.

Vier kilometer langs de kust naar het zuiden ligt Banyuning, waar een klein scheepswrak ligt tussen schitterende koraalriffen. Het water is hier wat dieper en soms is er wat stroming. Een beetje ervaring is hier dus wel aan te raden.

Het leven rond Amed is langzaam en vriendelijk. Ga zitten in een 'warung', een kleine winkel, en geniet van uw lokale kopje koffie ...

Accommodaties Accommodations Hébergements

Amed

The Griya Villas & Spa is een luxe villa resort op de flank van de Agung vulkaan met prachtig uitzicht over de Bali zee.
Het resort bestaat uit villa's met 1, 2 en 3 slaapkamers, alle met een private pool. Het Safka restaurant serveert westerse en Aziatische gerechten. Vanaf het zwembad en de rooft... meer infomore infoinformations supplémentaires

Kleinschalig resort met 27 kamers, verdeeld over een 6-tal Poolside bungalows, 18 Oceanview bungalows en 2 familie villa's.
De poolside bungalows liggen rond een gezellig zwembadje en beschikken over een ventilator. De overige Oceanview bungalows en familie villa's hebben alle airco en kijken uit o... meer infomore infoinformations supplémentaires

Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat