• Vietnam

Bouwsteen Mekong Delta & Phu Quoc -

Mekong delta & Phu Quoc

Voor velen het ideale einde van een Vietnam-reis: een bezoek aan de Mekong Delta, gevolgd door een strandverblijf. In deze zesdaagse trip hebben we beide gecombineerd en kunt u in alle rust genieten van natuurschoon en strand.
Phu Quoc is nog vrij onbekend, het is een langgerekt eiland ten westen van het vasteland van Vietnam. Het heeft prachtige koraalriffen en u kunt hier dan ook snorkelen en duiken. Het bestaat uit 70 % nationaal park dat sinds 2001 opgericht is. Het heeft ook een bootverbinding met Ha Tien op het vasteland.

Inclusief

-alle in de offerte genoemde privé-transfers -vlucht Phu Quoc - Ho Chi Minh incl. taxen. -hydrofoil overtocht Rach Gia - Phu Quoc. -boottocht in Cai Be,Vinh Long,Can Tho en Phong Dien. -Engels sprekende gids op dag: 1 en 2. -excursies zoals vermeld incl. entreegelden     -accommodatie in genoemde 3-sterren hotels op basis van een 2-persoonskamer, inclusief ontbijt -lunches op dag: 1 en 2. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

Exclusief: intercontinentale vluchten, visum, optionele excursies, overige maaltijden, drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard, reis- en annuleringsverzekeringen. Boekingskosten: € 25,00 per boeking Opmerking: deze tour is gebaseerd op minimaal 2 personen

Programma

Dag 1:

U vertrekt om 8.00 uur uit Saigon richting Cai Be. Daar gaat u om 10.30 aan boord voor een tocht door de plaatselijke drijvende markt. Ne een wandeling door het dorp volgt een boottocht door een wirwar van kanalen om een stop te maken op een van de vele eilandjes om het fruit waar de Mekong Delta zo bekend om is te nuttigen. De lunch is inclusief. Na opnieuw een boottocht naar Vinh Long reist u over naar Can Tho. Hier logeert u 1 nacht in het Kim Tho Hotel.

Dag 2:

Bezoeken aan twee drijvende markten staan vandaag op het programma: die van Cai Rang bij Can Tho en die van Phong Dien. Na een bezoek aan het vogelpark van Thot Not en de lunch (incl.) vertrekt u naar Rach Gia waar u halverwege de middag arriveert.

Dag 3:

Om 8.00 uur vertrekt u vanuit Rach Gia met de hydrofoil boot naar Phu Quoc waar u tweeënhalf uur later arriveert. Na een korte rit over het eiland checkt u in het Saigon - Phu Quoc Resort.

Dag 4 en 5:

Phu Quoc is in de eerste plaats om heerlijk bij te komen aan het strand van de vermoeienissen van uw Vietnam-reis. Maar er zijn ook tal van andere ontspanningsmogelijkheden: waterskiën, scuba diving en snorkelen. En het eiland leent zich uitstekend voor een verkenningstocht per brommer.

Dag 6:

Met Vietnam Airlines vliegt u in iets meer dan een uur terug naar Saigon. Aansluitend kunt u een hotel laten reserveren of u vliegt dezelfde dag naar huis.

Uw verblijf

Saigon Phu Quoc ResortDit 4**** resort is ideaal gelegen aan het strand en biedt een comfortabel verblijf aan op een rustige locatie. De luxe en ruime kamers zijn zorgvuldi... meer info more info Informations supplémentaires
Kim Tho Dit in 2008 geopende moderne 3-sterren hotel is centraal gelegen op Ninh Kieu Kade aan de rivier die dwars door Can Tho loopt. Het hotel beschikt over... meer info more info Informations supplémentaires
Ho Chi Minh CityHo Chi Minh City, vroeger Saigon, was de hoofdstad van Zuid-Vietnam. De stad is vernoemd naar de leider van Noord-Vietnam, die door het veroveren van de stad het land weer verenigd heeft. Ho Chi Minh City is erg verwesterd, maar heeft nog genoeg Viet... Meer infoMore infoInformations supplémentaires