• Vietnam

Bouwsteen Mai Chau-Pu Luong Trekking -

Prijsoverzicht Price overview

Bouwsteen Mai Chau-Pu Luong Trekking

Programma

3-daagse Mai Chau - Pu Luong trekking

Je wandelt met een gids langs authentieke dorpen met minderheden en verblijft bij mensen thuis. In de avond is er een traditioneel diner met dans van de Witte Thai minderheid. De 2e en 3e dag bezoek je het Pu Luong natuurpark en maak je een trekking door de rijst- en akkerbouwvelden. Vervolgens fiets ook nog olv een gids en heb je veel interactie met de lokale bevolking.

Dag 1: Hanoi - Mau Chau- Mau Hich

Je reist per auto met chauffeur naar de Mau Chau vallei. Hier reis je door de spectaculaire Thung Khe bergpas naar Mai Hich. Er woont hier voornamelijk de Witte Thai minderheid. Na de lunch wandel je in ca. 2,5 uur met een gids door de dorpjes Na Sun, Xam Khoe en Buoc. Indien je het leuk vind kun je de boeren helpen op het land. Je verblijft bij de lokale bevolking in een huis op palen. Het is ook mogelijk om een kamer met eigen wc en douche te reserveren. 's Avonds na het diner wordt je getrakteerd op een muziek- en dansavond van de lokale bevolking.

Dag 2: Mai Hich - Pu Luong

Vandaag reis je in rustig tempo met chauffeur en gids naar Pu Luong. Je komt langs prachtige bergkammen en rijstterassen. In het Pu Luong Retreat kun je opfrissen voor de lunch en daarna heb je een eenvoudige wandeling van 5 km. langs de rijst- en landbouwvelden. Je leert alles over de landbouw hier en hoe de mensen hier leven. Overnachting in het Pu Luong retreat op een gemeenschappelijke slaapzaal of een eigen kamer met privé faciliteiten met een toeslag.

Dag 3: Pu Luong - Hanoi

Vandaag maak je een 4 km. wandeling rondom het retreat en langs de mooiste rijstterassen. In de vallei vind je het Uoi dorp waar je even kunt opfrissen en daarna stap je op de fiets en bezoek je het Lan dorp waar nog op de ouderwetse manier wordt geweven met een weefgetouw. Ook de lunch wordt weer met veel aandacht voor je klaargemaakt. Je fietst terug naar het retreat en hier wacht de auto op je om je naar Hanoi te brengen. Einde van het programma. Hotelaccommodatie en een verder programma in Vietnam is uiteraard op maat mogelijk.

Uw verblijf

Pu Luong RetreatHet Pu Luong Retreat ligt verscholen op een heuvel met een prachtig uitzicht op de omgeving. De accommodatie wordt omgeven door prachtige bergketens, ... meer info more info Informations supplémentaires
Mai Chau Deze vallei om ca. 140 km.van Hanoi is ontdekt door de backpackers maar steeds vaker worden hier tours naar toe aangeboden.
De inwoners van de omliggende dorpjes in de regio zijn meestal White Thai, die stammen uit Thailand, Laos en China. Je kunt ... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat