• Vietnam

Bouwsteen Sapa Trekking -

Bouwsteen Sapa Trekking

Deze bouwsteen is speciaal voor wandelliefhebbers. De minderheden die wonen in het noorden rond Sapa zijn vriendelijk, kleurrijk en leven volgens oude tradities. U reist op een dag van uw keuze heen per nachttrein vanaf Hanoi en terug op een dag van uw keuze per nachttrein, waar u een couchette heeft in een airco 4-persoonscoupé.

Prijsoverzicht Price overview

Bouwsteen Sapa Trekking

2 personen (1 x 2-persoonskamer)

4 personen (2 x 2-persoonskamer)

1 persoon (1 x 1-persoonskamer)

Inclusief

•Engels sprekende gids op dag: 2,3 en 4 •excursies zoals vermeld •accommodatie in genoemde 3-sterren hotels op basis van een 2-persoonskamer, dag 2 in pension, inclusief ontbijt •trekking op dag 2 en 3 •nachttrein heen en terug naar Hanoi in 4-persoonscoupé (couchette) •lunch op dag 2 en 3 en diner op dag 2. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

Exclusief: intercontinentale vluchten, visum, optionele excursies, overige maaltijden, drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard, reis- en annuleringsverzekeringen. Boekingskosten: € 25,00 per boeking Opmerking: deze tour is gebaseerd op minimaal 2 personen

Programma

Dag 1:

Overdag bent u geheel vrij in Hanoi. Transfer op eigen gelegenheid naar het station. Vertek om 21.00 uur per nachttrein (couchette) naar Lao Cai, waar u de volgende ochtend om circa 6:00 uur arriveert.

Dag 2:

Vervoer naar Sapa. U gaat vroeg op pad voor een tweedaagse trek in de omgeving van Sapa; een 12 kilometer lange tocht voert u langs dorpen van de Red Dzao, H'mong en Day minderheden; u overnacht in Giang Ta Chai in een pension. Lunch en diner zijn inclusief.

Dag 3:

Nog eens 15 kilometer staan vandaag op het programma dat eindigt in Ban Ho; daar kunt u verkoeling zoeken in een natuurlijke vijver; vervoer terug naar Sapa. U verblijft in het Cat Cat Hotel voor 1 nacht.

Dag 4:

Overdag tijd om Sapa en omgeving te verkennen en een bezoek aan de markt te brengen; vervoer naar Lao Cai. 's Avonds keert u per nachttrein (couchette) terug naar Hanoi in een 4-persoonscoupé. Aankomst om 04.30 uur in de ochtend.

Uw verblijf

Sapa House HotelHet boutique hotel Sapa House ligt op loopafstand van het meer van Sapa. Het hotel heeft een restaurant, gratis WiFi en een betaalde pendeldienst van ... meer info more info Informations supplémentaires
Cat Cat hotelDit knusse lodge-achtige hotel wordt gerund door een Vietnamese familie. Het uitzicht vanaf uw kamer is grandioos en ongeëvenaard! Op de kamers is een... meer info more info Informations supplémentaires
SapaSapa is een bergdorpje in het noorden van Vietnam. Het plaatsje ligt op 1600m hoogte.

Er leven veel verschillende etnische minderheden in Sapa, zij leven vooral van de landbouw en verkopen dit weer op de markten in Sapa!... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat