• Vietnam

Bouwsteen Bac Ha en Sapa -

Bac Ha en Sapa Bouwsteen

Deze bouwsteen is een combinatie tussen markten bezoeken en evt. een trekking maken, al naar gelang uw interesse. De minderheden die wonen in het noorden bij Bac Ha en Sapa zijn vriendelijk, kleurrijk en leven volgens oude tradities. U reist op een vrijdag heen per auto vanaf Hanoi en terug op een maandag per nachttrein, waar u een couchette heeft in een airco 4-persoonscoupé.

Prijsoverzicht Price overview

Bouwsteen Bac Ha en Sapa

2 personen (1 x 2-persoonskamer)

4 personen (2 x 2-persoonskamer)

1 persoon (1 x 1-persoonskamer)

Inclusief

•4-daagse tour per privé-auto volgens reisschema met chauffeur. •Engels sprekende gids op dag: 1,2,3 en 4 •excursies zoals vermeld •accommodatie in genoemde 3-sterren hotels op basis van een 2-persoonskamer, inclusief ontbijt •trekking op laatste dag naar gelang •nachttrein terug naar Hanoi in 4-persoonscoupé (couchette). Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

Exclusief: intercontinentale vluchten, visum, optionele excursies, overige maaltijden, drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard, reis- en annuleringsverzekeringen. Boekingskosten: € 25,00 per boeking Opmerking: deze tour is gebaseerd op minimaal 2 personen

Programma

Dag 1:

Om 8.00 uur ’s ochtends begint u aan de lange eerste dag vanuit uw hotel in Hanoi van een vierdaagse tocht per auto. In de loop van de dag wordt het landschap steeds bergachtiger en na verloop van tijd passeert u de eerste minderhedendorpjes van Tay en H’mong. Om circa 18.00 uur arriveert u in Bac Ha: het Sao Mai Hotel.

Dag 2:

's Ochtends brengt u een bezoek aan de zaterdagmarkt van Can Cau, een uitzonderlijk kleurrijke markt die bezocht wordt door mensen van de Flower H’mong minderheid. Ossen, varkens, honden en maïswijn - met een alcoholpercentage van meer dan vijftig procent - vormen de belangrijkste handelswaar. Behalve bij de lokale bevolking is de markt ook erg intrek bij Chinese handelaren. 's Middags maakt u een wandeling naar het op enkele kilometers van uw hotel gelegen dorp Ban Pho: Sao Mai Hotel.

Dag 3:

De dag begint met een bezoek aan de zondagsmarkt in Bac Ha. Deze markt is groter dan die in Can Cau en behalve diverse minderheidsgroeperingen ziet u er veel "gewone" Vietnamezen. Na afloop van het marktbezoek vertrekt u naar Sapa. U verblijft in het Cat Cat Hotel.

Dag 4:

In overleg met uw gids maakt u een korte of langere trek samen in de omgeving van Sapa. 's Avonds keert u per nachttrein (couchette) terug naar Hanoi in een 4-persoonscoupé.

Uw verblijf

Cat Cat hotelDit knusse lodge-achtige hotel wordt gerund door een Vietnamese familie. Het uitzicht vanaf uw kamer is grandioos en ongeëvenaard! Op de kamers is een... meer info more info
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat