• Vietnam

Dalat

Dalat - Algemene Informatie

Dalat ligt in het zuiden van Vietnam en is omringd door bergen.

Door deze ligging in de bergen wordt de stad ook wel de 'stad van de eeuwige lente' genoemd. De temperatuur komt vrijwel nooit boven de 24 graden en ook niet beneden de 15 graden! Door deze heerlijke stabiele temperaturen is de stad een vluchtoord voor veel mensen die de hitte van de zomer willen ontvluchten!

Dalat is een schone, vrolijke stad gevuld met kitscherige kunstwerken! Gigantische, glimmende Boeddha-beelden, enorme gekleurde draken en zelfs een miniatuur Eiffeltoren, omdat de stad vroeger al 'Petit Paris' werd genoemd!

Als u Dalat wilt gaan verkennen dan is het een goede optie om dit achterop de brommer van een Easy Rider te doen! De Easy Riders zijn een bekende groep motorrijders die u voor een bedrag van ongeveer 10 dollar de hele dag gids en tolk voor u spelen! Ze laten u Dalat en haar omgeving zien en zijn vaak goed bekend met de plaatselijke bevolking en kunnen zo dingen voor u regelen, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een fabriekje.

Ideaal gelegen in het hart van Dalat met uitzicht over het Xuan Huong meer biedt dit 3-sterren+ hotel veel comfort en luxe. De 91 kamers beschikken over: een sateliet LCD televisie, een minibar,koffie- en theefaciliteiten, privé-kluis, Wi-fi en internet-aansluiting. Tevens aanwezig: Aziatisch + west ... meer infomore infoinformations supplémentaires

Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat