• Vietnam

Dalat

Dalat - Algemene Informatie

Dalat ligt in het zuiden van Vietnam en is omringd door bergen.

Door deze ligging in de bergen wordt de stad ook wel de 'stad van de eeuwige lente' genoemd. De temperatuur komt vrijwel nooit boven de 24 graden en ook niet beneden de 15 graden! Door deze heerlijke stabiele temperaturen is de stad een vluchtoord voor veel mensen die de hitte van de zomer willen ontvluchten!

Dalat is een schone, vrolijke stad gevuld met kitscherige kunstwerken! Gigantische, glimmende Boeddha-beelden, enorme gekleurde draken en zelfs een miniatuur Eiffeltoren, omdat de stad vroeger al 'Petit Paris' werd genoemd!

Als u Dalat wilt gaan verkennen dan is het een goede optie om dit achterop de brommer van een Easy Rider te doen! De Easy Riders zijn een bekende groep motorrijders die u voor een bedrag van ongeveer 10 dollar de hele dag gids en tolk voor u spelen! Ze laten u Dalat en haar omgeving zien en zijn vaak goed bekend met de plaatselijke bevolking en kunnen zo dingen voor u regelen, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een fabriekje.

Ideaal gelegen in het hart van Dalat met uitzicht over het Xuan Huong meer biedt dit 3-sterren+ hotel veel comfort en luxe. De 91 kamers beschikken over: een sateliet LCD televisie, een minibar,koffie- en theefaciliteiten, privé-kluis, Wi-fi en internet-aansluiting. Tevens aanwezig: Aziatisch + west ... meer infomore infoinformations supplémentaires