• Thailand

Railay Princess -

Railay Princess

Het rustig gelegen resort ligt direct aan het strand van Railay East (ongeveer 15 minuten lopen naar het strand Railay West). Het hotel beschikt over 126 kamers verdeeld over 6 gebouwen met twee verdiepingen en 2 nieuwe gebouwen waar de deluxe kamers zich bevinden.
Gasten kunnen gebruikmaken van gratis internet en de kamers bij Railay Princess Resort & Spa bevatten een flatscreen-tv, een minibar en een koelkast.
Het restaurant "Railay Princess" serveert Chinese, internationale, Thaise gerechten, evenals vis/ zeevruchten en gegrilde gerechten. In de tuin is één van de twee zwembaden met poolbar. Een ander infinity pool bevindt zich op het dak van het restaurant. Ligbedden, parasols en strandlakens zijn gratis beschikbaar bij het zwembad.

Prijsoverzicht Price overview

Railay Princess

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Logies & Ontbijt.You will stay here based on Logies & Ontbijt.

Railay Princess

Het rustig gelegen resort ligt direct aan het strand van Railay East (ongeveer 15 minuten lopen naar het strand Railay West). Het hotel beschikt over ...

Krabi - Algemene Informatie

Krabi ligt in Zuid-Thailand aan de Westkust aan de Andamaanse zee. Uitgestrekte parelwitte stranden en een azuurblauwe uitgestrekte zee, dat is het pl...

KrabiKrabi ligt in Zuid-Thailand aan de Westkust aan de Andamaanse zee. Uitgestrekte parelwitte stranden en een azuurblauwe uitgestrekte zee, dat is het plaatje van Krabi.

Komt u voor een lekkere relaxte strandvakantie, ga dan zeker eens langs Ao Nang ... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat