• Thailand

Bouwsteen 4 Dagen Khao Sok N.P. Wildlife -

Bouwsteen 4 dagen Khao Sok N.P. Wildlife

Een tropisch regenwoud avontuur in Khao Sok Nationaal Park; een spectaculaire locatie met regenwouden, karstbergen afgewisseld met sprankelende beekjes en watervallen. Dit is uw kans om deel te nemen aan deze all-inclusive tour waarbij u de zuidelijke regenwouden ontdekt vergezeld door lokale gidsen. Accommodatie in Khao Sok Paradise Resort is een avontuur op zich, boomhutten hoog in de bomen in een natuurlijke omgeving. Alle maaltijden zijn inbegrepen.
Kortom een ideale bouwsteen voor de natuurliefhebber en avonturier! Deze tour neemt u mee naar een national park waar nog veel wilde dieren voorkomen.
Iedere dag vertrek mogelijk bij min. 2 personen, in kleine internationale groep!

Prijsoverzicht Price overview

Bouwsteen 4 Dagen Khao Sok N.P. Wildlife

Inclusief

* in Khao Sok N.P. in hotel in boomhut (indien beschikbaar), 2e nacht op drijvende huisjes * transfer bij aankomst op treinstation Suratthani naar het hotel. * transfer terug naar Surathani. * alle maaltijden die genoemd zijn in het programma. * alle activiteiten incl. gids, boot, kajakken, entree wildlife park, entree olifantenkamp. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

Exclusief: intercontinentale tickets, reis- en annuleringsverzekeringen, entreegelden, fooien, drankjes, uitgaven van persoonlijke aard. Boekingskosten: € 25,00 en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
U reist in een internationaal groepje. Deze bouwsteen is elke dag te boeken bij min. 2 personen.

Programma

Dag 1: aankomst en bezoek olifantenkamp

Na aankomst start deze middag met een bezoek aan een olifantvriendelijkkamp, hier kunt u meehelpen met de olifanten te wassen en hun modderbad te laten nemen. De lunch is inclusief. U neemt een kijkje bij een rubber plantage en ontdekt het regenwoud. U overnacht in uw boomhut die voorzien is van muskietennet, tweepersoons bed, douche en toilet. Diner in het restaurant 's avonds.

Dag 2: bezoek aan het Klong Saeng Wildlife Sanctuary

Vanochtend gaat u per boot 2 uur varen naar het Klong Saeng Wildlife Sanctuary.
Hier kunt u wilde olifanten, hornbills, gibbons en als u geluk heeft een neushoorn zien. In de middag luncht u en daarna gaat u met een gewapende ranger door de jungle een wandeling maken . Vervolgens eindigt deze dag per kajak naar de drijvende huisjes waar u 1 nacht verblijft. Diner 's avonds is ingegrepen.

Dag 3: trek door de jungle en bezoek aan een markt

Vandaag gaat u nog een jungletrek maken en bezoekt u de Baan Takhun markt waar de lokale mensen hun waren (ver)kopen. De lunch is inbegrepen. U gaat ook nog kajakken over het meer. Vervolgens reist u weer terug naar het kamp en overnacht u in uw boomhut. Diner in het restaurant is ingegrepen.

Dag 4: transfer terug naar Suratthani of een andere bestemming

Na het ontbijt kunt u nog deelnemen aan een bootexcursie afhankelijk van uw vertrektijd. Ttransfer terug naar het treinstation van Suratthani of door naar een andere bestemming op aanvraag.

Uw verblijf

Khao Sok Paradise Het Khao Sok Paradise Resort is een eco-vriendelijk resort midden in de jungle. Het heeft gratis wifi in alle kamers, wifi in openbare ruimtes, parkee... meer info more info Informations supplémentaires
thailand jungle
Khao Sok National ParkHet Khao Sok N.P. ligt op een paar uur rijden vanaf de luchthaven van Phuket. De met jungle bedekte kalkstenen pieken, het Cheo Larn meer met honderden kleine eilandjes en de bergketens zorgen hier voor een spectaculair panorama.
Het Khao Sok NP is ... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat