• Thailand

Bouwsteen Thailand Koh Phangan Santhiya Resort -

Thailand Koh Phangan Santhiya Resort Bouwsteen

Incl. vlucht vanaf de luchthaven van Bangkok en transfer met ferry-overtocht vanaf Koh Samui. Verblijf in het 5-sterren Santhiya Resort voor 12 nachten incl. ontbijt.
De reizigers die naar Koh Phangan komen voor de rust zullen prachtige witte stranden aantreffen. De onderwaterwereld van Koh Phangan leent zich ook goed voor duik-en snorkelliefhebbers. De prachtige koraalriffen en de variatie in het onderwaterleven leveren prachtige plaatjes op.
In het binnenland zijn ook tal van activiteiten om te doen. Zo kunt u het tropische bos in op de rug van een olifant, een prachtige waterval bezoeken en eronder zwemmen, een lekkere natuurwandeling maken of met een stoere jeepsafari de wildernis in.

Koh Phangan ligt zo’n 20 km ten noorden van Koh Samui in de Golf van Thailand en is bereikbaar per boot vanaf Surat Thani (vasteland) en Koh Samui. Het heeft geen eigen luchthaven.

Inclusief

- vlucht vanaf de luchthaven van Bangkok naar Koh Samui v.v. - transfers van de luchthaven van Koh Samui naar de pier v.v. - ferry-overtocht naar Koh Phangan v.v. (zonder begeleiding) - transfer naar het hotel op Koh Phangan v.v. - 12 overnachtingen in het Santhiya Resort & Spa incl. ontbijt. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

- Exclusief: optionele excursies, overige maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard, reis- en annuleringsverzekeringen. Boekingskosten: € 27,50 en € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking en €5,00 SGR per persoon.
Deze bouwsteen is gebaseerd op min. 2 personen.

Programma

Dag 1:

Na aankomst op de luchthaven van Bangkok vertrekt u met een binnenlandse vlucht naar Koh Samui.
Daar aangekomen heeft u een transfer naar de pier en vertrekt u (zonder begeleiding) per ferry naar het eiland Koh Phangan. Vervolgens wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht.

Dag 2 t/m 12:

Verblijf voor 12 nachten incl. ontbijt in het 5-sterren Santhiya Resort. Dit resort beschikt over vele faciliteiten, zie het hotel.

Dag 12:

Transfer naar de pier van Koh Phangan voor de ferry (zonder begeleiding) naar Koh Samui. Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Bangkok.
Indien gewenst kunnen we een dagkamer in een dichtbij gelegen hotel voor u reserveren (niet inclusief).

Uw verblijf

Santhiya Resort & SpaPrachtig gelegen op een heuvel dichtbij het Thong Nai Pan strand is het Santhiya Resort & Spa een geweldige keuze voor uw verblijf. Elk van de karakte... meer info more info Informations supplémentaires
Koh Phangan Koh Phangan is een eiland in de Golf van Thailand. Het eiland staat vooral bekend vanwege de vele backpackers die er tijdens de beroemde Full Moon Party's heengaan. Dan verandert het strand van Haad Rin in een feestvloer van wit strand met op de ach... Meer infoMore infoInformations supplémentaires