• Thailand

Bouwsteen 3 Dagen Khao Sok N.P. Avontuur -

Bouwsteen 3 dagen Khao Sok N.P.

Een tropisch regenwoud avontuur in Khao Sok Nationaal Park; een spectaculaire locatie met regenwouden, karstbergen afgewisseld met sprankelende beekjes en watervallen. Dit is uw kans om deel te nemen aan deze all-inclusive tour waarbij u de zuidelijke regenwouden ontdekt vergezeld door lokale gidsen. Accommodatie in Khao Sok Paradise Resort is een avontuur op zich, boomhutten hoog in de bomen in een natuurlijke omgeving. Alle maaltijden zijn inbegrepen.
Kortom een ideale bouwsteen voor de natuurliefhebber en avonturier!
Iedere dag vertrek mogelijk bij min. 2 personen, in kleine internationale groep!

Prijsoverzicht Price overview

Bouwsteen 3 Dagen Khao Sok N.P. Avontuur

Inclusief

* in Khao Sok N.P. in hotel in boomhut indien beschikbaar, 2e nacht in de drijvende huisjes bij het meer. * transfer bij aankomst op treinstation Suratthani naar het hotel. * transfer terug naar Surathani. * alle maaltijden die genoemd zijn in het programma. * alle activiteiten Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

Exclusief: intercontinentale tickets, reis- en annuleringsverzekeringen, entreegelden, fooien, drankjes, uitgaven van persoonlijke aard. Boekingskosten: € 25,00 en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
U reist in een internationaal groepje. Deze bouwsteen is elke dag te boeken bij min. 2 personen.

Programma

Dag 1: transfer en aankomst

's Morgens komt u in Surathani aan met de nachttrein, waar wij u ophalen en naar het Khao Sok Resort brengen. U checkt in in uw boomhut die voorzien is van muskietennet, tweepersoons bed, douche en toilet. Lunch is gepland rond 13.00 uur, mocht u vroeg aankomen dan kunt u relaxen of een korte wandeling maken naar een grot.
Na de lunch gaat u tuben (op een autoband drijven) op de jungle rivier Klong Sok en u kunt genieten van de schitterende natuur. In deze omgeving komen meer soorten planten en dieren voor dan waar ook ter wereld. Reusachtige bomen van meer dan 50 meter, wilde orchideeën en varens groeien hier. Mocht het door de waterstand niet mogelijk zijn om dit te doen dan wandelen we naar een waterval waar u kunt zwemmen. Na het diner overnacht u in uw hut waar u kunt genieten van de geluiden van de jungle. Er is geen electriciteit aanwezig, er worden olielampen gebruikt.
U verblijft hier 1 nacht en 1 nacht op een drijvend vlot..

Dag 2: kajakken en nachtsafari

Na het ontbijt rijden we naar het Chiew Larn meer en gaan we per boot in ongeveer 1 uur naar de drijvende vlotten waar u kunt zwemmen of per kajak het meer kunt verkennen. Na de lunch maken we een hike naar een vissersdorpje en stoppen we bij een grot op een klein eilandje waar we kunnen zwemmen. Dan per boot naar een drijvend vlot waar huisjes op zijn gebouwd. Hier overnacht u deze nacht.

Dag 3: transfer

Na het ontbijt privé transfer terug naar het treinstation van Suratthani. Andere bestemmingen ook mogelijk op aanvraag.

Uw verblijf

Khao Sok Paradise Het Khao Sok Paradise Resort is een eco-vriendelijk resort midden in de jungle. Het heeft gratis wifi in alle kamers, wifi in openbare ruimtes, parkee... meer info more info Informations supplémentaires
thailand jungle
Khao Sok National ParkHet Khao Sok N.P. ligt op een paar uur rijden vanaf de luchthaven van Phuket. De met jungle bedekte kalkstenen pieken, het Cheo Larn meer met honderden kleine eilandjes en de bergketens zorgen hier voor een spectaculair panorama.
Het Khao Sok NP is ... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat