• Thailand

Lampang

Lampang - Algemene Informatie

Lampang is net als Chiang Mai een oude bruisende stad. De stad valt op door de vriendelijke mensen, leuke straatjes maar vooral door het openbaar vervoer. Er worden namelijk nog steeds traditioneel paard en wagen gebruikt.

Op ongeveer 18km afstand van Lampang ligt het tempelcomplex Wat Phra Dhat Lampang Luang. Het is het enige restant van een vestingstad die ruim 1000 jaar geleden de bloeitijd beleefde. Zeker een bezoekje waard als u van oude schatten en bouwwerken houdt.

De wildmarkt in Tung Kwai is ook zeer bijzonder. U kunt uren over deze markt ronddwalen en u zult allerlei exotische producten tegenkomen, zoals orchideeën, insecten en slangen.

Iets ten noorden van Lampang vindt u het olifantendorp. Het Thai Elephant Conservation Centre is een opvang plaats voor zieke of gewonde olifanten. U kunt hier zien wat de rol van olifanten is en hoe deze beesten overleven.

Wilt u liever de natuur in dan kan u dit het beste doen in het Chao Son National Park. Hier kunt u indrukwekkende watervallen bezichtigen en ook zijn er een aantal warm waterbronnen. Het park ligt op ongeveer 17km afstand van Lampang.

Lampang is vanuit Bangkok of Chiang Mai goed te bereiken met zowel (mini)bus en (nacht)trein.
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat