• Thailand

2 Daagse Fietstocht rond Chiang Mai -

2 Daagse Fietstocht rondom Chiang Mai

Dag 1
We halen u op bij het hotel en rijden par auto naar een klein dorpje buiten Chiang Mai waar onze fietsen al klaar staan. We fietsen door dorpjes waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan, onderweg stoppen we bij een lokaal schooltje en zien de boeren werken in de rijstvelden. Dan naar een groot meer waar de weg ophoudt, in deze vallei woonden tot 1989 mensen totdat de overheid besloot om hier een watervoorziening te maken voor de hele Doi Saket vallei. We stappen met de fiets op een boot die ons naar de andere oever brengt, onder ons liggen de verzonken dorpen. Aan de andere kant wordt de omgeving heel bosrijk, we stoppen hier voor een picknick lunch. Door een glooiend landschap bereiken we aan het einde van de middag de Mae Ngat Dam waar we op een langstaartboot stappen die ons in een half uur naar het midden van het gigantische meer brengt. Onze overnachting is op drijvende bungalows, u kunt relaxen, zwemmen, kanovaren of vissen. Afstand vandaag 50 kilometer.

Dag 2
Na een heerlijk ontbijt gaan we terug met de boot en stappen we weer op de fiets. We rijden langs de Ping rivier en genieten onderweg van het mooie landschap. Lunch in een orchideeëntuin, daarna over stille binnenwegen terug richting Chiang Mai, we eindigen buiten Chiang Mai en worden het laatste stuk naar ons hotel weer vervoerd per auto. Afstand vandaag 55 kilometer.

Inclusief: alle activiteiten, goede mountainbikes of comfortbikes, vervoer hotel- startpunt v.v., overnachting op een drijvende bungalow in kamer met eigen badkamer incl. ontbijt, 2 lunches,1 diner, tassen voor bagage, bootovertochten en Engelssprekende gids.
Opmerking: Prijs gebaseerd op privé tour bij min. 2 personen, gezamelijke fietstour is niet mogelijk.
Vertrek: maandag, woensdag of vrijdag.