• Thailand

Bouwsteen 3 Dagen Homestay actief -

3 Dagen Homestay actief

Een leuke kennismaking met Noord Thailand!
U verblijft 2 nachten in Little Village, een boetiekresort in de natuur 20 minuten buiten het centrum, bestaande uit teakhouten bungalows op palen in traditionele Thaise stijl.
De 1e middag verkent u per fiets samen met een gids,we passeren onderweg traditionele dorpjes met houten huizen op palen en fietsen over smalle wegen langs de rijstvelden. De volgende dag reizen we naar het olifantenkamp van Mae Wang waar we een rit maken op de rug van een olifant. Daarna wandelen we in ongeveer 45 minuten naar een Meo (Hmong) dorp. Vervolgens kunt u gaan zwemmen en wandelt u naar een Karen dorp.
Op de 3e dag krijgt u een introductie in Thais koken, samen met uw gastvrouw bereidt u een aantal Thaise gerechten die u natuurlijk allemaal gaat proeven. Na de lunch eindigt uw reis en brengen wij u naar het vliegveld of treinstation. Kortom een leuke kennismaking met Noord Thailand!

Prijsoverzicht Price overview

Bouwsteen 3 Dagen Homestay actief

2 personen (1 x 2-persoonskamer)

4 personen (2 x 2-persoonskamer)

Inclusief

Engelssprekende gids, 2 overnachtingen in Little Village, alle tours volgens programma, alle transfers, 2 ontbijten, 2 lunches, 1 diner. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn. Minimale deelname is 2 personen.

Extra informatie

Exclusief: intercontinentale tickets, reis- en annuleringsverzekeringen, overige maaltijden, entreegelden, fooien, drankjes, uitgaven van persoonlijke aard. Boekingskosten: € 25,00 en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Programma

Dag 1:


‘s Ochtends aankomst Chiang Mai en transfer naar Little Village, een boetiekresort in de natuur 20 minuten buiten het centrum, bestaande uit teakhouten bungalows op palen in traditionele Thaise stijl. Relax op het grote priveterras met een uitzicht over het zwembad en de tropische tuin op comfortabele banken of in uw hangmat. ‘s Middags gaat u de omgeving verkennen per fiets, we passeren onderweg traditionele dorpjes met houten huizen op palen en fietsen over smalle wegen langs de rijstvelden. Soms zien we waterbuffels oversteken of kinderen die verbaasd zijn om buitenlanders in hun dorp te zien. ‘s Avonds kunt u samen met de eigenaar naar het nabijgelegen dorpje Hang Dong waar op de markt tientallen stalletjes zijn waar de lokale mensen gaan eten, hier kunt u genieten van de echte Thaise keuken..

Dag 2:

We gaan naar het olifantenkamp van Mae Wang waar we een rit maken op de rug van een olifant. Daarna wandelen we in ongeveer 45 minuten naar een Meo (Hmong) dorp. Vervolgens naar de rivier waar we lunchen en dit is ook de plaats waar we op het bamboevlot gaan. Dan maken we een korte wandeling naar een Karen dorp waarna we naar een waterval gaan waar we kunnen zwemmen. Daarna terug naar ons resort waar we laat in de middag arriveren. Als u een Thaise ontspanningsmassage wilt dan kunt u dit ‘s ochtends reserveren, deze dateert uit de Ayutthaya periode. U wordt gedurende ca. 2 uur gemasseerd door gediplomeerde masseuses. Er wordt volgens de accupressuur-methode gemasseerd (drukpunt massage).

Dag 3:


Na het ontbijt krijgt u een introductie in Thais koken, samen met uw gastvrouw bereidt u een aantal Thaise gerechten die u natuurlijk allemaal gaat proeven. Na de lunch eindigt uw reis en brengen wij u naar het vliegveld of treinstation. Het is ook mogelijk om uw verblijf te verlengen. Mocht u geen interesse hebben in de kookcursus dan is het mogelijk om het in de buurt gelegen Ob Khan Nationaal Park of het dorpje Baan Tawai te bezoeken dat bekend staat om zijn houtsnijwerk. .

Uw verblijf

thailand doi suthep
Chiang MaiChiang Mai ligt in het Noorden van Thailand zo’n 600 km ten Noordwesten van Bangkok.

Chiang Mai was vroeger de hoofdstad van het koninkrijk Lanna dat van de 13e tot en met de 16e eeuw in Noord-Thailand was gevestigd. De stad staat dan ook vol met... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat