• Thailand

4 Daagse Trek gebied Huay Nam Dang -

4 Daagse Trek gebied Huay Nam Dang

Dag 1 ‘s Ochtends rijden we 3 uur naar het startpunt van onze wandeltocht. Na de lunch ongeveer 3 uur wandelen naar een dorp van de Lisu. We overnachten bij deze kleurrijke stam.

Dag 2 We gaan vandaag ongeveer 3.5 uur wandelen. Eerst naar een waterval midden in de jungle waar we heerlijk kunnen zwemmen. Dan verder door rijstvelden en plantages naar waar we lunchen bij een rijstboer. Vervolgens wandelen we naar een Karen dorp waar we overnachten.

Dag 3 We wandelen in ongeveer 3 uur naar het dorpje waar we lunchen. Dan per olifant naar onze unieke overnachtingsplaats, een jungle kamp aan de rivier gelegen. Mogelijkheid tot zwemmen. 's Avonds maken we een kampvuur.

Dag 4 ‘s Ochtends per bamboevlot naar Sop Kai, waar onze auto klaar staat. We bezoeken onderweg een Lahu en Akha dorp. Terug naar Chiang Mai met een onvergetelijke ervaring.

Inclusief: Transport, Engelssprekende gids, 3 overnachtingen bij de bergstammen en alle maaltijden.
NB. Deze trek is een klassieke trek waarbij er stevig gewandeld wordt in een gebied dat bij de meeste andere treks niet wordt bezocht door de grotere afstand vanaf Chiang Mai. Bij deze trek is het noodzakelijk dat u uw eigen slaapspullen meeneemt en de voorzieningen in de dorpen zijn erg eenvoudig.
Opmerking: Prijs gebaseerd op privétour, deze tour is niet mogelijk op basis van Seat in Coach.
Tour start alleen op dinsdagen.

Programma

Uw verblijf

thailand doi suthep
Chiang MaiChiang Mai ligt in het Noorden van Thailand zo’n 600 km ten Noordwesten van Bangkok.

Chiang Mai was vroeger de hoofdstad van het koninkrijk Lanna dat van de 13e tot en met de 16e eeuw in Noord-Thailand was gevestigd. De stad staat dan ook vol met... Meer infoMore infoInformations supplémentaires