• Thailand

3 Dagen Wild Water varen op de Pai rivier -

Dag 1 Van Chiangmai worden we per airco minibus via bergwegen naar de Pai vallei gebracht. We rijden rustig door de bergen langs een zeer spectaculair landschap. We eindigen bij onze overnachtingplaats, een vredig resort in de Pai vallei. De middag is vrij te besteden. U kunt dan mooi van de gelegenheid gebruik maken om dit charmant klein stadje te verkennen. In de vroege avond is er een heerlijk diner voor ons bereidt. Geniet van het eten en de traditionele entourage.

Dag 2 's Morgens na het ontbijt vertrekken we naar het startpunt van onze rafting expeditie. We krijgen uitleg over de uitrusting, veiligheid en peddeltechnieken. Vervolgens, na wat oefenen, gaan we de rubberen vlotten in en peddelen we de rivier over. Na een snelle bruisende tocht maken we een stop voor onze picknick lunch, die we echt verdient hebben. We vervolgen het avontuur met een zwemstop bij de Suza Watervallen. De rivier baant zich een weg door een dicht begroeit boslandschap en brengt ons naar het jungle kamp waar we overnachten. Ons diner in het kamp wordt bereid door onze gidsen.

Dag 3 Eerst ontbijten en dan weer instappen. Met onze vlotten gaan we verder stroomafwaarts richting de grotere Pai Rivier. Terwijl we bij het knooppunt komen, wordt de rivier groter met meer stroomversnellingen - dit is waar de echte actie begint ! Met goed teamwerk redt u uw zelf en de andere door verschillende stroomversnellingen. Na veel actie gebruiken we onze picknick lunch op de rivierbank. Halverwege de middag komt er helaas een einde aan het vlotvarende avontuur. Per minibus reizen we naar het vliegveld van Mae Hong Son voor een korte vlucht over de bergen terug naar Chiang Mai. Transfer naar uw hotel is inbegrepen.

Incl: vervoer naar Pai, 2 overnachtingen, 2 x ontbijt, 1 x lunch, 2 x diner, vlucht van Mae Hong Son naar Chiang Mai.
NB.: Vertrek iedere dag vanuit Chiang Mai. Deze tour eindigt in Chiang Mai. Vluchten van Mae Hong Son zijn vaak volgeboekt, wij raden u dus aan om deze trip vroegtijdig te boeken. Aan het einde van de rafting tour, kunt u een aantal dagen in Mae Hong Son blijven om verder op ontdekkingstocht te gaan in dit kleine charmante grensstadje.

Opmerking: Prijs gebaseerd op Seat in Coach bij min. 2 personen, privé tour is niet mogelijk.

Programma

Uw verblijf

thailand doi suthep
Chiang MaiChiang Mai ligt in het Noorden van Thailand zo’n 600 km ten Noordwesten van Bangkok.

Chiang Mai was vroeger de hoofdstad van het koninkrijk Lanna dat van de 13e tot en met de 16e eeuw in Noord-Thailand was gevestigd. De stad staat dan ook vol met... Meer infoMore infoInformations supplémentaires