• Thailand

3 Daagse Trek Noord Thailand -

3 Daagse Trek

Dag 1
We vertrekken vanuit Chiang Mai per pick up truck en rijden noordwaarts. We stoppen bij een lokale markt. Daarna in ongeveer 1.5 uur naar een Shan dorp waar we lunchen. Vanuit hier wandelen we door dichte jungle in ongeveer 2.5 uur naar een Karen dorp waar we overnachten bij deze kleurrijke stam.

Dag 2
Na het ontbijt wandelen we in ongeveer 1 uur naar het olifantenkamp en maken kennis met deze dikhuiden op een olifantvriendelijke manier. Dan trekken we in ongeveer 1.5 uur langs plantages en rijstvelden naar een ander dorp waar onze gids de lunch klaarmaakt. Vervolgens bergafwaarts naar onze overnachtingsplaats bij de rivier. Zwem en relax, diner en overnachting hier.

Dag 3
We volgen de rivier tot de plaats waar we op de bamboevlottenstappen en de rivier afzakken. Na de lunch terug naar Chiang Mai waar we aan het einde van de middag arriveren.

Inclusief: Engelssprekende gids, 2 overnachtingen bij de bergstammen, alle maaltijden, entree olifantenpark, transport en tocht per bamboevlot.
N.B. Een heel afwisselende trek waarbij u iets meer wandelt dan bij de 2 daagse trek, maar ook meer tijd heeft om van de prachtige natuur en bergdorpen te genieten.
Opmerking: Prijs gebaseerd op Seat in Coach, privé tour mogelijk met toeslag.

Programma

Uw verblijf

thailand doi suthep
Chiang MaiChiang Mai ligt in het Noorden van Thailand zo’n 600 km ten Noordwesten van Bangkok.

Chiang Mai was vroeger de hoofdstad van het koninkrijk Lanna dat van de 13e tot en met de 16e eeuw in Noord-Thailand was gevestigd. De stad staat dan ook vol met... Meer infoMore infoInformations supplémentaires