• Thailand

4 Daagse Fietstocht rondom Chiang Mai -

4 Daagse Fietstocht rondom Chiang Mai

Een leuke kennismaking van Noord-Thailand op de fiets!
U rijdt door rijst- en groentevelden, ziet lokale mensen aan het werk, stopt bij leuke dorpjes en kunt gemakkelijk in contact komen met de lokale bevolking. De hele reis wordt begeleidt door een engelssprekende gids.

Inclusief: alle activiteiten, goede mountainbikes of comfortbikes, vervoer hotel- startpunt v.v., 3 overnachtingen incl. ontbijt, 3 lunches, tassen voor bagage en Engelssprekende gids.
Vertrek: elke dag mogelijk en in groepsverband.

Prijsoverzicht Price overview

4 Daagse Fietstocht rondom Chiang Mai

Programma

Dag 1:

We halen u op bij het hotel en rijden per auto naar een klein dorpje buiten Chiang Mai waar onze fietsen al klaar staan. We fietsen door dorpjes waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan, onderweg zien de boeren werken in de rijstvelden. Lunch onderweg is inclusief. Vlak voor het einde komt u bij een waterpark waar u heerlijk kunt zwemmen. We overnachten in een houten huisje in een rustgevend natuur van Little Village. Totaal aantal km's: 40, gemakkelijke route.

Dag 2:

Na een heerlijk ontbijt stappen we weer op de fiets. We genieten onderweg van het mooie landschap. U stopt bij het Baan Tawai dorpje waar ze houten voorwerpen maken. Lunch onderweg is inclusief. U maakt ook een stop bij de Wat Haripunchai tempel in Lamphun. U overnacht hier in het Lamphun Will Hotel. Totaal aantal km's: 35, gemakkelijke route.

Dag 3:

Ook vandaag fietst u verder in de mooie omgeving en ziet u de lokale mensen op het platteland werken. U overnacht in het San Kampaeng Lake View Resort, met mooi uitzicht over een meer. Totale aantal km's: 43 en gemakkelijke route.

Dag 4:

Dag 4:
De laatste dag is een beetje meer heuvelachtig maar erg mooi! U maakt een stop bij de Muang On grotten en de San Kampaeng warmwaterbronnen waar u van kunt genieten. Op het eind van de dag wordt u opgehaald en naar Chiang Mai terug vervoerd of naar de luchthaven of het treinstation, afhankelijk van uw verdere reis. Totale aantal km's: 45, iets heuvelachtiger route.

Uw verblijf

Little VillageLittle village is een luxe homestay resort in de natuur, ook ideaal voor ouders met kinderen. Het is 20 minuten buiten het centrum van Chiang Mai gele... meer info more info Informations supplémentaires
thailand doi suthep
Chiang MaiChiang Mai ligt in het Noorden van Thailand zo’n 600 km ten Noordwesten van Bangkok.

Chiang Mai was vroeger de hoofdstad van het koninkrijk Lanna dat van de 13e tot en met de 16e eeuw in Noord-Thailand was gevestigd. De stad staat dan ook vol met... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat