• Thailand

2 Daagse Trek gebied Chiang Dao -

2 Daagse Trek gebied Chiang Dao

Dag 1 We rijden noordelijk naar Chiang Dao. Hier bezoeken we de prachtige grotten en gaan daarna naar een Lahu dorp waar we lunchen. Dan wandelen we in 2 uur naar een Karendorp. Vervolgens 1.5 uur wandelen naar een Palongdorp. Onderweg bezoeken we een Lisu en een Akha dorp. We overnachten in een van de huizen van de Palongstam, deze mensen zijn pas 20 jaar geleden naar Thailand gekomen vanuit Birma.

Dag 2 We rijden het Palongdorp uit, op weg naar het ontmoetingspunt waar onze auto ons ophaalt om ons naar het startpunt van de vlottentocht te brengen. We varen ongeveer 1 uur over de Ping rivier.

P.S. Mocht u korter of helemaal niet willen wandelen dan kunnen wij dit regelen door de auto meer te gebruiken. U ziet dezelfde dorpen.

Inclusief: Transport , Engelssprekende gids, 1 overnachting bij de bergstammen en alle maaltijden (volpension).
NB Deze trek is uitermate geschikt voor mensen die niet veel willen wandelen maar toch de ervaring van het overnachten bij een bergstam willen hebben. Ook voor gezinnen met kinderen is deze trek ideaal.

Opmerking: Prijs gebaseerd op privé tour, seat in coach niet mogelijk, min. 2 personen, bij 4 personen wordt het voordeliger.
Deze tour start alleen op maandagen en vrijdagen.

Programma

Uw verblijf

thailand doi suthep
Chiang MaiChiang Mai ligt in het Noorden van Thailand zo’n 600 km ten Noordwesten van Bangkok.

Chiang Mai was vroeger de hoofdstad van het koninkrijk Lanna dat van de 13e tot en met de 16e eeuw in Noord-Thailand was gevestigd. De stad staat dan ook vol met... Meer infoMore infoInformations supplémentaires