• Thailand

Dewa Koh Chang -

Dewa Koh Chang

Dit complete 4-sterren design hotel is gelegen aan Klong Prao Beach en heeft 59 kamers. Alle kamers hebben airconditioning, badjassen, een bureau, een haardroger, een privékluis op kamer, een aparte douche en badkuip, een minibar, een balkon/terras en andere faciliteiten. Ook te vinden in het hotel zijn een koffiebar, een bar/café, een restaurant, room service en een bar aan het zwembad. Voor gasten die graag willen sporten of recreëren is er massage mogelijk, een zwembad (voor kinderen), een jacuzzi, watersport (niet-gemotoriseerd) en een zwembad (buiten) aanwezig. Duikmogelijkheden in de omgeving aanwezig. Met een compleet assortiment aan populaire faciliteiten en vriendelijk, oplettend personeel is het geen wonder dat gasten terug blijven komen naar het Dewa Koh Chang Hotel.

Prijsoverzicht

Dewa Koh Chang

Deluxe kamer

Villa 1-bedroom

1-persoonskamer

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Dewa Koh Chang

Dit complete 4-sterren design hotel is gelegen aan Klong Prao Beach en heeft 59 kamers. Alle kamers hebben airconditioning, badjassen, een bureau, een...

Koh Chang - Algemene Informatie

Koh Chang, ook wel het 'olifanten eiland' is na Phuket het grootste eiland van Thailand en vormt samen met zo'n 50 eilanden het gelijknamige nationale...

Koh ChangKoh Chang, ook wel het 'olifanten eiland' is na Phuket het grootste eiland van Thailand en vormt samen met zo'n 50 eilanden het gelijknamige nationale zeepark.

Koh Chang heeft parelwitte stranden waar u heerlijk kunt vertoeven. White Sand Beach, ... Meer info
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat