• Thailand

Centara Tropicana Resort & Spa -

Koh Chang Tropicana Resort & Spa

Rustig gelegen aan Klong Prao Beach heeft dit mooie 4-sterren hotel superieure faciliteiten. Van de 77 bungalows die dit complex bevat heeft iedere kamer airconditioning, een haardroger, een televisie, een minibar, een balkon/terras, satelliet/kabel TV en koffie/theezetfaciliteiten. Dit uistekende hotel in Koh Chang (Trad) heeft ook een bar/café, een restaurant gelegen aan zee en privékluisjes. Gasten op zoek naar lichaamsbeweging of recreatie zullen het zeer prettig vinden om bij dit hotel massage, een zwembad (voor kinderen), bubbelbad, watersport (niet-gemotoriseerd) en een zwembad (buiten) aan te treffen. Gasten die op zoek zijn naar die perfecte mix van ontspanning en modern gemak, zullen dat vinden in dit geweldige hotel.

Prijsoverzicht

Centara Tropicana Resort & Spa

Superior kamer

Deluxe bungalow

1-persoonskamer

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Koh Chang Tropicana Resort & Spa

Rustig gelegen aan Klong Prao Beach heeft dit mooie 4-sterren hotel superieure faciliteiten. Van de 77 bungalows die dit complex bevat heeft iedere ka...

Koh Chang - Algemene Informatie

Koh Chang, ook wel het 'olifanten eiland' is na Phuket het grootste eiland van Thailand en vormt samen met zo'n 50 eilanden het gelijknamige nationale...

Koh ChangKoh Chang, ook wel het 'olifanten eiland' is na Phuket het grootste eiland van Thailand en vormt samen met zo'n 50 eilanden het gelijknamige nationale zeepark.

Koh Chang heeft parelwitte stranden waar u heerlijk kunt vertoeven. White Sand Beach, ... Meer info
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat