• Thailand

Aiyapura Resort & Spa -

Aiyapura Resort & Spa

Gelegen slechts 5 km van het centrum van Koh Chang (Trad) is het Aiyapura Resort & Spa een geweldige keuze voor uw verblijf. Elk van de 87 kamers van dit 5-sterren hotel is ontworpen om gasten te helpen ontspannen in comfort en stijl. Aanwezig: niet-roken kamers, airconditioning, badjassen, bureau, haardroger, internettoegang (draadloos) en andere faciliteiten. Er is ook 24-uurs room service, winkels en een restaurant aanwezig. Er zijn sport- en recreatievoorzieningen zoals massage, zwembad (ook voor kinderen), jacuzzi, kinderclub, gym/fitnessfaciliteiten, sauna en een stoomkamer. Comfort en gemak zijn de kenmerken van het Aiyapura Resort & Spa.

Prijsoverzicht

Aiyapura Resort & Spa

2-persoonskamer

Deluxe kamer

1-persoonskamer

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Aiyapura Resort & Spa

Gelegen slechts 5 km van het centrum van Koh Chang (Trad) is het Aiyapura Resort & Spa een geweldige keuze voor uw verblijf. Elk van de 87 kamers van ...

Koh Chang - Algemene Informatie

Koh Chang, ook wel het 'olifanten eiland' is na Phuket het grootste eiland van Thailand en vormt samen met zo'n 50 eilanden het gelijknamige nationale...

Koh ChangKoh Chang, ook wel het 'olifanten eiland' is na Phuket het grootste eiland van Thailand en vormt samen met zo'n 50 eilanden het gelijknamige nationale zeepark.

Koh Chang heeft parelwitte stranden waar u heerlijk kunt vertoeven. White Sand Beach, ... Meer info
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat