• Thailand

Felix River Kwai Hotel -

Felix River Kwai Hotel

Voor uw verblijf in Kanchanaburi biedt het 3-sterren Felix River Kwai Hotel een prima keus, slechts 10 km van het centrum aan de overkant van de Brug over de Kwai. Alle 255 kamers bevat airconditioning, badjassen, eigen Filmnet en een bureau. Ook te vinden in het hotel zijn niet-roken kamers, winkels, een koffiebar, een bar/café, een wasserij/stomerij, vergaderfaciliteiten. Het hotel biedt superieure recreatie- en vrije tijdsvoorzieningen, waaronder massage, tennisbanen, fietsenverhuur, een zwembad (voor kinderen), gym/fitnessfaciliteiten, een sauna, tennisbanen, watersport (niet-gemotoriseerd) en een zwembad (buiten). Comfort en rust zijn de kenmerken van het Felix River Kwai Hotel.

Prijsoverzicht

Felix River Kwai Hotel

2-persoonskamer

Deluxe kamer

1-persoonskamer

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Felix River Kwai Hotel

Voor uw verblijf in Kanchanaburi biedt het 3-sterren Felix River Kwai Hotel een prima keus, slechts 10 km van het centrum aan de overkant van de Brug ...

Kanchanaburi - Algemene Informatie

Kanchanaburi is een stad in centraal Thailand ongeveer 140km ten westen van Bangkok. De stad is vooral bekend vanwege de beruchte 'Brug over de rivier...

KanchanaburiKanchanaburi is een stad in centraal Thailand ongeveer 140km ten westen van Bangkok. De stad is vooral bekend vanwege de beruchte 'Brug over de rivier de Kwai' die er te bezichtigen is.

De brug is onderdeel van de 'dodenspoorlijn'. Deze spoorlijn ... Meer info
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat