• Thailand

Baan Talay Dao Resort -

Baan Talay Dao

Het Baan Talay Dao Resort is gunstig gelegen voor alles wat Hua Hin te bieden heeft. Met 32 kamers heeft dit kleinschalige Boutique hotel alle faciliteiten en diensten die u mag verwachten van een 3-sterren hotel. Er zijn niet-roken kamers met airconditioning, een balkon, badjassen, een haardroger, internettoegang (draadloos), wifi, een privékluis op kamer en televisie. Het hotel heeft een bar/café, een wasserij/stomerij, vergaderfaciliteiten, een restaurant, room service en zelfs invalidenfaciliteiten als onderdeel van de superieure faciliteiten en diensten. Gasten kunnen gebruik maken van de uitstekende recreatie- en vrije tijdsvoorzieningen van het hotel, waaronder massage, watersport (gemotoriseerd), watersport (niet-gemotoriseerd), een zwembad (buiten) en een privéstrand. Er is tevens een gratis shuttle service naar het centrum.

Prijsoverzicht

Baan Talay Dao Resort

Studio

Villa 1-bedroom

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Baan Talay Dao

Het Baan Talay Dao Resort is gunstig gelegen voor alles wat Hua Hin te bieden heeft. Met 32 kamers heeft dit kleinschalige Boutique hotel alle facilit...

Hua Hin - Algemene Informatie

Hua Hin is een van de populairste badplaatsen van Thailand. De stad ligt aan de Golf van Thailand en heeft een uitgestrekt parelwit strand van ongevee...

Hua HinHua Hin is een van de populairste badplaatsen van Thailand. De stad ligt aan de Golf van Thailand en heeft een uitgestrekt parelwit strand van ongeveer 8km.

Niet alleen de stranden maken Hua Hin zo ontzettend populair, ook de plaatstelijke visser... Meer info
Kunnen wij u helpen?
Sluiten

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan

Start livechat

Sluit livechat