• Thailand

Fietsreis Thailand 4 dagen -

4-Daagse Fietsreis Midden Thailand

De trip begint met een busrit vanaf uw hotel in Bangkok naar de Damnoen Saduak markt. Daar neemt u een traditionele tongtailboot die u naar het startpunt van de fietstocht brengt. U rijdt over rustige wegen in de achterlanden van Thailand en bezoekt onder andere tempels. U reist via Kanchanaburi waar u de brug en het museum bezoekt en een indrukwekkende treinreis maakt over de Birma spoorlijn. Vervolgens gaat u de 3e dag per minubus richting Ayutthaya waar u per fiets het oude ruïnecomplex gaat bezoeken. De laatste dag brengt u een bezoek aan het Zomerpaleis Bang Pa In van koning Chulalongkorn voordat u terug wordt gebracht naar uw hotel in Bangkok. Gemiddeld rijdt u ca. 30 km. per dag.
U kunt deze reis zowel in groepsverband doen met vertrek op een dinsdag als in privé verband met vertrek elke dag mogelijk en tevens verlenging mogelijk.

Prijsoverzicht Price overview

Fietsreis Thailand 4 dagen

2-persoonskamer

1-persoonskamer

Inclusief

•Hotels zoals genoemd incl. ontbijt •alle in de offerte genoemde privé-transfers en minibus met chauffeur •Engels sprekende gids zowel bij privé als groepstour, die ook meefietst •excursies zoals vermeld incl. entreegelden •treinreis gedeelte Birma spoorlijn •maaltijden volgens programma •goede hybride fietsen die 4 dagen meegaan met de tour Prijzen zijn voor de join in tour, privé op aanvraag. Vertrek elke dinsdag. Gebaseerd op min. 2 personen. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

Exclusief: •Reserveringskosten: € 25,00 per boeking •Calamiteitenfonds: € 2,50 eenmalig •Reis en annuleringsverzekeringen •Optionele excursies, overige maaltijden, drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard

Programma

Dag 1:

De trip begint met een busrit vanaf uw hotel naar de Damnoen Saduak markt.
Daar neemt u een traditionele tongtailboot die u naar het startpunt van de fietstocht brengt. U rijdt over rustige wegen in de achterlanden van Thailand en bezoekt op deze eerste dag onder andere tempels. Na de lunch fietst u terug tussen plantages naar de floating market van waar u een transfer van ca. 1,5 uur richting het iets noordelijker gelegen Kanchanaburi maakt. U overnacht in Kanchanaburi in het Royal River Kwai Resort voor 1 nacht. Inclusief lunch en diner.

Dag 2:

De tweede dag fietst u in de mooie groene omgeving van Kanchanaburi, u bezoekt eerst de brug over de Kwai rivier, het museum, tempels, grotten en u rijdt een stuk mee over de Birma spoorlijn. U bezoekt het historisch Wat Prasat Muang Sing complex per fiets en komt langs Thaise dorpjes. U slaapt de tweede nacht wederom in Kanchanaburi, nu in het Pung Waan Resort, mooi gelegen aan de rivier. Lunch en diner is inclusief.

Dag 3:

Vandaag staat in het teken van ontdekkingen in het eeuwenoude Ayutthaya. Na het ontbijt checkt u uit uw hotel in Kanchanaburi. U rijdt in de richting van Ayutthaya en bezoekt onderweg de Sai Yok Nai waterval waar u een duik kunt nemen. Na de lunch (incl.) bezoekt u tempels bij de oude stad, markten en het zomerpaleis per fiets als u bent aangekomen in Ayutthaya. U overnacht in Ayutthaya in het Krungsi River Hotel voor 1 nacht.

Dag 4:

Indien u vroeg opstaat voor 6 uur kunt u meehelpen de monikken rijst te brengen bij de vele tempels, vraag het uw gids, dit is een bijzondere ervaring die u niet mag missen! Na afloop ontbijt u in uw hotel. U rijdt per fiets in de omgeving van Ayutthaya en bezoekt u de overgebleven tempels en het indrukwekkende Zomerpaleis Bang Pa In van koning Chulalongkorn voordat u terug wordt gebracht naar Bangkok, verlenging mogelijk. De lunch is weer inclusief.

Uw verblijf

Pung Waan Resort & SpaDit hotel is prachtig gelegen op slechts 3 km. van de bekende brug over de River Kwai aan dezelfde rivier. Het 3-sterren hotel heeft 111 kamers met de... meer info more info Informations supplémentaires
Krungsri River HotelGelegen op enige afstand van Ayutthaya biedt dit 4-sterren hotel met uitzicht over de rivier goede comfort op elk van de 204 kamers. Elke kamer biedt ... meer info more info Informations supplémentaires
BangkokBangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier, dicht bij de Golf van Thailand.

Bangkok staat bekend om de vele paleizen en boeddhist... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat